Красивата жена на музиканта Владо Михайлов - Михаела, ще го

...
Красивата жена на музиканта Владо Михайлов - Михаела, ще го
Коментари Харесай

Победителят от „Капките“ спечели кола, но не може да шофира

Красивата жена на музиканта Владо Михайлов - Михаела, ще го вози в новата кола, която изпълнителят си завоюва като победител в „ Като две капки вода, написа „ България Днес “.

Причината е елементарна - първенецът подражател не може да кара и няма време да вземе такава. Песента, с която Михайлов сграбчи успеха в 11-ото издание на шоуто, бе „ Болката отляво " на Васил Найденов. Още при започване на предаването водещият Герасим Георгиев-Геро направи забавна прогноза, която се сбъдна Тогава артистът означи, че всеки финалист, който имитира Кеца, печели предаването и си потегля с огромната премия - лек автомобил. Поне това показвала до момента статистиката.

Освен с колата музикантът си потегля и с заричане за ария, която ще му напише брачният партньор на Богдана Карадочева - Стефан. „ Щастлив и признателен съм, само че нямам брошура ", засмя се Владо след края на финала, като добави, че скоро не вижда и по какъв начин ще му се случи, тъй като няма време да я изкара. Междувременно втората му жена Михаела ще му е водач и транспортьор.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР