Красивата Жасмина Тошкова, която стана известна като секси асистентката на

...
Красивата Жасмина Тошкова, която стана известна като секси асистентката на
Коментари Харесай

Жаси още не може да преживее ужаса

Красивата Жасмина Тошкова, която стана известна като секси асистентката на Румен Луканов от " Сделка или не ", стана жертва на нагли апаши, които са отмъкнали скъпия ѝ Mercedes EQS. Електромобилът е подарък на хубавицата от мъжа й Ариф Маджид, който й го купи преди година.

Преди седмица русокоската паркирала возилото пред дома им в столичния квартал " Панчарево ", a след по-малко от час автомобила го нямало. Жаси незабавно се обадила в полицията и отишла в най-близкото РПУ, научи " Уикенд "

Крадците най-вероятно са копирали сигнала на ключа на скъпото возило. Това е най-масовата процедура за обири в последните години. Собствениците на нови коли с така наречен безконтактно отключване и пускане на мотора са измежду най-застрашените. Повечето нови коли към този момент имат тази екстра, само че те са лесни и за отмъкване.

Родните бандити ce доставят без необикновен проблем с техническо устройство, което коства 20 000 евро, и съгласно разнообразни информации се създава в Русия. Устройството удължава сигнала от ключа до автомобила и е от 2 елементи. Парадоксът е, че притежанието му не е закононарушение, само че то служи само и единствено за обири на коли. Наказуемо е, когато се потвърди, че е употребявано за закононарушение.

Продават ce в интернет уеб сайтове като устройства за ключарски услуги. Именно по този начин са откраднали електрическото возило на младата майка. Блондинката бе измежду първите притежателки на скъпарското возило, чиято цена е към 300 000 лв.. Сириецът Ариф има постоянен автопарк с няколко коли, всяка от кой-то е на стойност сред 200 и 600 бона. Семейството живее в голям дворец " Панчарево ", където е станала наглата кражба.

За благополучие, колата към този момент е върната на русокоската.

Крадците най-вероятно са се уплашили и са изоставили возилото край София, а от КАТ са го разкрили и върнали на фамилия Маджид. Все отново Жаси още не може да преживее ужаса от откраднатия Mercedes и това, че е било в непознати ръце. Не е ясно дали ще продължи да го кара, или с мъжа й ще го продадат и ще купят ново, което не е ставало обект на нападения, написа Факти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР