Красивата и талантлива Марина Георгиева е новата Мис София. Тя

...
Красивата и талантлива Марина Георгиева е новата Мис София. Тя
Коментари Харесай

Най-сетне избрахме естествена Мис без силикон и корекции

Красивата и надарена Марина Георгиева е новата Мис София. Тя бе коронясана на охолно празненство в столичен клуб.

Марина Георгиева е естествено красива и няма нито силиконови импланти, нито хирургични корекции по себе си, за разлика от Тамара Георгиева, около която се завихри полемиката по какъв начин би трябвало да наподобява една същинска Мис.





Освен с прелест и сексапил, надарената брюнетка завоюва благосклонностите на журито и публиката и с гласа си, като насочи и музикален привет от сцената.

„ Пеенето постоянно е било пристрастеност за мен. Завършила съм музикално учебно заведение, а на 15 години изкарах няколкодневен курс по R'n'B в музикалния лицей „ Бъркли “ в Бостън “, разкри тя пред вестник "Монитор “.



Марина към този момент има един триумф от конкурс за хубост. През 2016 година тя сграбчи купата „ Мис Родопи” и получи опцията да замине за Китай, където да снима рекламен клип за киселото мляко.



Интелигентна, чаровна и надарена — Марина много се разграничава от множеството представителки на сходни състезания и още занапред ѝ предвещават огромен триумф на състезанието за купите Мис Вселена България и Мис Свят България.



Красавицата е приключила сценичен лицей "Любен Гройс " при създателя на премиите "Аскеер " Георги Новаков и сигурно не е от вида претендент миски, които на въпроса защо ще се борят, дават отговор — "ми за международен мир ".



Освен с спектакъл и мода, тя се занимава и с музика и сама измисля мелодията и текста на песните си. Но гениите ѝ не свършват дотук. От две години Марина е треньор по канго джъмпс и е същински гуру в интернет за здравословното хранене.




Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР