Красивата и талантлива изпълнителка Михаела Филева стартира подготовката си за

...
Красивата и талантлива изпълнителка Михаела Филева стартира подготовката си за
Коментари Харесай

Михаела Филева стартира първото си самостоятелно турне

Красивата и надарена изпълнителка Михаела Филева започва подготовката си за турнето незабавно след завръщането си от гръцкия остров Лимнос, където снима ново видео.

Първата концертна дата на Михаела е в Пловдив. На 19 септември феновете ѝ ще я срещнат в Летния спектакъл в града под тепетата, дружно с бенда ѝ, беквокалистките от трио Тринити и танцьорите от RIO Crew.

Творчески шеф на концерта е Бойко Щонов, който се погрижи и за образната страна на огромния концерт на Михаела Филева в зала 1 на НДК.

Феновете на харизматичната изпълнителка са в очакване на концертните събития, тъй като там Михаела ще показа обичаните им шлагери, ще танцува дружно с RIO Crew, а в акустичната част ще показа с тях страстта от осъществяването на най-чувствените си песни.

Музикален шеф на шоуто е Борислав Бояджиев-Борче, който дружно с музикантите Красимир Тодоров, Васил Вутев, Васил Крумов и Александър Обретенов са подготвили запаметяващи се и въздействащи аранжименти за концерта.

Билетите за турнето на Михаела Филева към този момент са в продажба на цени от 15 до 30 лева Михаела Филева ще показа концертната си стратегия на турне в Пловдив (19 септември), Благоевград (17 октомври), Велико Търново (23 октомври) и Варна (24 октомври).
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР