Красивата блондинка Денислава Велкова, която телевизионните зрители познават най-напред от

...
Красивата блондинка Денислава Велкова, която телевизионните зрители познават най-напред от
Коментари Харесай

Денислава на нова любовна вълна с участник от Игри на волята?

Красивата русокоска Денислава Велкова, която телевизионните фенове познават на първо време от присъединяване й във втория сезон на " Един за различен “, а в последните месеци и от приключението " Игри на волята “, е същинска любовна фортуна. Още в сантименталното шоу през 2021 година тя сподели, че е влюбчива, само че какъв брой време траят любовите й е противоречив въпрос. Както и за какво мъжете до нея не устоят повече от няколко месеца до година с нея. Горе-долу толкоз време трае всяка връзка на внучката на легендата на " Левски “ Стефан Стайков, пише  " Галерия ".

Това го потвърждава и най-популярният й любовен разказ, този с Даниел, с който бяха дружно в тематичното риалити. Още с влизането в " Един за различен “ двойката имаше в архива ди скромната една година, като от осем месеца живееха дружно. Запознанството им датираше от учебно заведение, а всичко по-така почнало след инцидентна среща на ескалатор в мола.

Още в предаването Дени, която работи като офис управител не скри, че откакто е живяла съвсем 10 години в Щатите, точно любовта я е предиздвикала да пусне котва трайно у нас. За страдание тази красива история завърши доста бързо. Няколко месеца откакто свърши присъединяване им в продукцията на Нова телевизия, където в действителност бяха една от най-харесваните млади двойки и съвсем стигнаха до самия край.

Д2, както станаха известни тогава обаче, не оповестиха обществено раздялата си, това се подразбра от соловите им изявления в обществените мрежи. На идващ стадий Дени въпреки всичко даде публичност на раздялата, след безбройните въпроси от страна на почитатели. " Приемете, че като всички други естествени двойки, когато двама души не се схващат, е най-нормално и редно да не си губят времето взаимно и всеки да хване по пътя си. На мощ красота не става “, безапелационна бе тя.

Следващата й обществена връзка беше с артиста и инфлуенсър Стефан Попов-Чефо, познат на феновете с ролята си на Кристиян от сериала " Ние, нашите и вашите “. Двамата разкриват за връзката си посредством Инстаграм и Facebook, като споделят не едно и две обичани занимания, като да вземем за пример планински туризъм и това, че обичат да са в гората непрекъснато. Но не щеш ли и идентичните ползи не ги задържат дълго време дружно, а Дени към този момент е и на нова любовна вълна. След това Дени забърса богатия предприемач Любомир Иванов, който живее в Чикаго. Той е притежател на огромна компания с камиони и за него работят повече от 100 души. Любомир през 2021 година взе участие във " Фермата “ и подари 50 000 лв. за построяването на манастир.

Следващият мъж на хоризонта за влюбчивата хала е Кристиян Кирилов, познат от сериала " София  ден и нощ “, където играеше Митака. Въпреки че е женен за фолк певицата Джулия, той се оплита в мрежите на хубавицата.  Отношенията им стартират директно преди момата да се впусне в рисковото шоу, а малко откакто завършва присъединяване й, се разделят. Това стана ясно от признанието на " самия Кирилов наскоро. " След това бяхме още малко време дружно, само че към този момент не беше същото. Леко се отдръпнах и най-после и двамата взехме решение да се разделим без доста звук “, споделя младия артист. Според думите му романсът им не бил за положително. " Връзката ни беше огромна неточност. Все едно, че не бях аз през времето, в което бях с Дени. Раздялата с нея е най-лесната в живота ми. Нито за секунда не се поколебах.

Дали обаче Дени е съумяла да остане трайно сама? Нова конспирация се заражда и тя гласи, че идващият в любовната клопка е не различен, а посоченият за победител в " Игри на волята 5 “ Иван Рълев. На пръв взор клюката звучи като бързо скалъпена, само че в реалност обстоятелствата приказват задоволително. За близостта сред двамата стана ясно наскоро около друга участничка от рисковото риалити - Никол. Тя показа фотография в Инстаграм стори на Дени и Рълев и ги тагна, като написа " Road buddies “ ( " Приятели на път “) и беше поставила алено сърчице изпод. На фрагмента Рълев е зад кормилото, а до него е Дени и слуховете за тяхна спекулация плъзнаха Никол обаче изтри сторито доста бързо, което още един път подхрани новината за техния любовен романс.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР