Красимир подмамил бившата си да посрещнат заедно Нова година и

...
Красимир подмамил бившата си да посрещнат заедно Нова година и
Коментари Харесай

Държаната три дни в плен от съпруга си Жаклин: Той биe само с юмруци и само в лицето!

Красимир подмамил някогашната си да посрещнат дружно Нова година и я смазал от пердах

Насилник държал три дни в плен и пребил с юмруци някогашната си брачна половинка, която имала доверчивостта да се съгласи да посрещне Нова година с него и дребното им дете.  

Двамата се разделят през септември. Той обаче я потърсил с молба да прекарат Нова година дружно. “Казах си, че както аз съм майка, по този начин и той е татко, ще направя компромис и ще отида. Първите 1-2 часа всичко беше обикновено. След това стартира същински пъкъл - обиди, побоища и обвинявания, че му изневерявам. Започна да ме удря с юмруци в главата и ме караше да призная, че съм му изневерила ”, описа дамата пред Нова телевизия.

Тя е безапелационна, че в никакъв случай не е изневерявала на мъжа си, който се споделя Красимир.

В трите дни, които я държал срещу волята й в дома си, заканите и побоят не спирали. Той я ритал и заплашвал с ликвидиране, както и че ще я обезобрази с макетен нож. “Той взе ножа, само че детето беше наоколо и седна в мен. Явно това го спря ”, споделя още Жаклин.

Около среднощ мъжът изискал да отидат дружно да гледат зарята в центъра на града. Докато се прибирали, на телефона на Жаклин, който ревнивецът взел при себе си, почнали да идват известия от нейни другари, които й честитят празника. Това още веднъж го вбесило.

Заплахите и побоят траяли и откакто фамилията се прибирало вкъщи. “Наложи се да призная за невярност, с цел да спре да ме удря ”, споделя още Жаклин, тъй като той непрестанно повтарял: „ Признай, че ми изневеряваш и ще спра да те удрям “

На третия ден дамата съумяла да вземе телефона си и на първия номер, който й попаднал, написала: „ Извикайте полиция “ и показала адреса. Малко по-късно позвънила на баба си. Докато говорила с нея, брачният партньор Красимир влезнал в стаята и сграбчил телефона. Бабата обаче го заплашила, че в случай че не пусне незабавно Жаклин, ще повика полиция.

Двамата живели дружно 5 години, като  по думите на Жаклин Йончева побоят бил систематичен. „ Той бие единствено с юмруци и единствено в главата “, споделя тя.

Мъжът не е арестуван, тъй като формален сигнал по този начин и не е подаден  След пост на потърпевшата в обществените мрежи обаче, в петък прокуратурата се самосезира, а полицията към този момент е почнала инспекции.

Красимир е незает. Жаклин твърди, че тя го е издържала. Той бил ленив и не желал да се труди.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР