Красима набързо се превърна в един от най-атрактивните участници в

...
Красима набързо се превърна в един от най-атрактивните участници в
Коментари Харесай

Красима най-накрая проговори за отношенията с Елизабет в "Игри на волята" СНИМКИ

Красима небрежно се трансформира в един от най-атрактивните участници в тазгодишния сезон на "Игри на волята " и не бе изненада, че надали ще се спогоди с всичките си съотборници.

Между нея и Елизабет прехвърчаха огромни искри, които силиконката не разяснява непосредствено, само че това, което споделя, е задоволително ясно за позицията й. "По-лошо от женска завист и злоба няма. Уверявам се за не знам кой път към този момент ", съобщи Красима на въпроси пред почитателите си в Инстаграм профила си.

Разбира се, те я попитаха непосредствено освен за връзките с Елизабет, само че и за това, което прави отвън формата - най-много по какъв начин поддържа такова плътно и крепко тяло. Става ясно, че Красима тренира всеки ден, като някои дни даже и двуразово. Диети и режими не съблюдава, а просто гледа да се храни здравословно. Към момента работи във фитнес зала във Варна, само че и учи - за медицински козметик.

В "Игри на волята " ѝ е било най-трудно да се оправя с хигиената, само че пък се научила да бъде търпелива и спокойна. "И да отида на война, към този момент съм сигурна, че ще се оправя ", майтапи се тя към днешна дата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР