Красавицата спечелила тази година титлата мис Варна Михаела Йорданова и

...
Красавицата спечелила тази година титлата мис Варна Михаела Йорданова и
Коментари Харесай

Мис Варна и Мистър България в спортен тандем

Красавицата спечелила тази година купата мис Варна Михаела Йорданова и мистър България Георги Йовчев, които са и състезатели по волейбол, ще се включат в спортно развлекателното шоу "Крале на Силата " тази събота във ВАРНА. Благотворителната самодейност с 20 годишна история,раздава награди на публиката, която взема присъединяване в елементарно изпълними силови провокации.

Основната цел на на продуцента и водещия Кирил Вълчев Скалата е да разкрие лекотата и потребния резултат от упражненията с тежести на необятната публика, както и да даде сцена за изява на първенци и спечелили в света на силата. С професионалната помощ на балканския първенец по културизъм Антонио Георгиев, деца, юноши, възрастни и ветерани над 40 години,мъже и дами, дилетанти и инцидентни минувачи ще тестват да издигнат щанга от лег с 20, 40, 60 кг или набирания, кофички и коремни преси за издръжливост.

Над 5000 лв. хранителни добавки,протеинови вафли, фитнес облекло, книги и аксесоари, колелета, карти за фитнес и други са награди за елементарно изпълнимите провокации. Дебют на сцената на силовото шоу ще направи културиста артист,шампион на Италия- Фантомас. За записвания и картотека ще се погрижи републиканската шампионка по скокове във вода Нина Вълчева, щерка на Скалата.

Мероприятието се приготвя за ефирен артикул, който ще бъде излъчени във формата на именитото предаване Фитнес Мания от ноември в екшън малкия екран В1В. Не пропускайте тази опция за хубави мемоари, фотоси, спорт, награди и телевизионно присъединяване. 5-то си издание от турнето "Крале на Силата " тази събота във ВАРНА от 11 часа на паркинга мосю Бриколаж.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР