Красавицата Анджелина не спира да показва уникално тяло, страхотен тен

...
Красавицата Анджелина не спира да показва уникално тяло, страхотен тен
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Бивша на Гущеров лъсна без никакво бельо, подпали мрежата с голота!

Красавицата Анджелина не стопира да демонстрира неповторимо тяло, страховит загар и палаво държание. Спряганата за някогашна възлюбена на предприемача Христиан Гущеров пусна следващ парещ кадър в обществената мрежа, който притегли мъжкото внимание. Наскоро върналата се в тима на брюнетките хубавица качи фотография, на която съзнателно или не е не запомнила да си постави каквото и да е долни дрехи. Все отново, извънредно за нея, е решила да се покрие, поставяйки дънково яке, което ловко прикрива най-пикантните й елементи.

Кадърът незабавно стартира да се радва на утвърждението на феновете на певицата. Фотоса бързо събра лайкове, а и не малко мнения.

Това в действителност не е първият лют кадър, който Анджелина си разрешава да пуска. Красавицата обича да провокира мощния пол, показвайки стройната си фигура из мрежата.


БЛИЦ напомня , че певицата бе спрягана за половинка на предприемача Христиан Гущеров. Според слуховете точно тя е първата жена, топлила ложето му след края на връзката му с Мария. Все отново хубавицата и до ден сегашен отхвърля, твърдеейки че двамата са просто положителни другари и в никакъв случай не са имали интимни връзки. Към момента пък някогашната възлюбена на Отварачката върви с плеймейтката Светлана Василева, която в този момент се подвизава в Къщата на " Биг Брадър ". Русото прелъщение твърди пред фенове и Съквартиранти, че е намерила щастието в лицето на Гущеров. Колко време ще продължи любовта им, следва да разберем.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР