Кралят на руската естрада Филип Киркоров поработи като таксиметров шофьор

...
Кралят на руската естрада Филип Киркоров поработи като таксиметров шофьор
Коментари Харесай

Филип Киркоров подкара такси

Кралят на съветската сцена Филип Киркоров поработи като таксиметров водач в границите на опит в обществената мрежа TikTok, а видеото от начинанието бе оповестено в YouTube, видя HotArena.

По време на опита дегизираният артист се осведоми какво е мнението на хората за него и събра 5600 рубли (около 62 евро или 124 лева) от бакшиши. За да не бъде разпознат, поп идолът е със суичър с качулка, с защитна маска и приказва с по-нисък глас от нормалния си.

Първата клиентка, която артистът качва, се изрича релативно ласкаво за него. Тя изяснява, че преди време доста е харесвала Филип Киркоров, само че в последно време мнението й за него се е трансформирало. Той имал доста забавни песни, само че новите му части не й допадали. Друг от пасажерите декларира, че Киркоров е шоумен, който се бута на всички места, постоянно желае да е в центъра на вниманието и няма никакви правила. Той назовава родения в България артист противоречива и одиозна персона.

Но бакшишът си е бакшиш – събраната сума приказва за удовлетворени от таксиджията клиенти. По-рано поп идолът е бил видян на снимачната площадка на телевизионното шоу „ Маската “ в тоалет от сбирката на Louis Vuitton на стойност 515 000 рубли (около 5700 евро), написа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР