Свекървата на Корнелия Нинова: Тревожа се за нея! Притеснявам се за

...
Свекървата на Корнелия Нинова: Тревожа се за нея!
Притеснявам се за
Коментари Харесай

Свекървата на Нинова: Тревожа се за снаха си Корнелия!


Свекървата на Корнелия Нинова: Тревожа се за нея!

„ Притеснявам се за Корнелия като за моя лична щерка. Тревожа се за нея. Тя е доста добър човек и снаха. Все гледа да помогне на хората и мисли първо за богатството на другите, а чак след това за себе си “, съобщи пред „ Ретро “ свекървата на досегашната лидерка на Българска социалистическа партия Дафина Нинова.

Корнелия Нинова преди дни разгласи, че подава оставка от председателския пост в партията. Причината: „ пагубният резултат “ на социалистите на изборите на 9 юни. Тя обаче не отговори на въпрос дали ще се кандидатира още веднъж за поста, което е знак, че Нинова може би не има намерение да се отхвърля от ръководството на „ Позитано “ 20. Индикатор за това може да е фактът, че шефката на левицата изрично не има намерение да напуща Народното събрание.

„ Оставката на Корнелия си е нейна работа, не й се греша. Тя е задоволително интелигентна, че да й давам ум. Аз одобрявам Българска социалистическа партия и съм била член на партията. Това е най-хубавата национална партия, обаче в този момент времената се промениха, младите се промениха и тези неща не могат да не ме вълнуват, само че избирам да следя в профил и да не се греша в политиката “, безапелационна е Дафина.

Досега Нинова е подавала два пъти оставка. За последно това стана през 2021 година, като по-късно конгресът на партията даже не стигна до гласуването на оставката. Нинова показва, че желае да напусне поста си и след евроизборите през 2019 година Тогава тя първо разгласи, че подава оставка, само че по-късно се отхвърли.

„ Искам единствено децата ми да са живи и здрави. Снаха ми и синът ми са доста заети, само че постоянно намират време да дойдат да ме видят по какъв начин съм. Често идват в Мизия. Преди няколко месеца паднах от стола и идваха съвсем всяка седмица. След рухването се обадиха и старите ми контузии - преди се наложи да променям става и краката и коленете.

Вече не вървя в пенсионерския клуб, тъй като остарях ! Болят ме краката, а клубът е далечко и се отхвърлих. По-младите пенсионери да вървят. Вкъщи идват моите две-три приятелки денем да ме виждат. С майката на Корнелия се чуваме и се виждаме непрекъснато. Тя идва при мен, тъй като е по-млада. Така че несъмнено не ми е скучно, описа Дафина.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР