Кралят на попфолка заедно с Галена и Меди тръгват на

...
Кралят на попфолка заедно с Галена и Меди тръгват на
Коментари Харесай

Азис с кулинарни изкушения навръх Банго Васил, определи се като типичен европеец

Кралят на попфолка дружно с Галена и Меди потеглят на своето взаимно турне в Съединени американски щати

Азис сподели какво обича да похапва. В навечерието на Банго Васил той пусна стори в обществената мрежа, на което е снимал изкусителна паница за феновете на българската обичайната храна.

Кадърът, на който се вижда паница с пъстра царска туршия, а до нея изгорял самун и тънки резенчета сланина, поръсена с червен пипер, се посрещна с интерес от почитателите му.

 

По-късно Азис още веднъж се развихри в кухнята, показвайки по какъв начин се замесва тесто и изпича фокача, а до нея къкрят апетитни пълнени чушки. Изпълнителят не крие афинитета си към домашно приготвената храна и нееднократно е показал своите кулинарни умения.



Кралят на попфолка не крие, че обича да похапва освен гурме ясния, само че и напълно обичайните вкусотийки.

Междувременно той не пропусна да се похвали и с новите си снимки, на които театралничи решен в черен костюм и е безапелационен, че наподобява като „ Типичен европеец “. Кадрите бързо събраха хиляди лайкове, като измежду първите, оценили по достолепие фолк идола са положителните му другари и сътрудници Галена и DJ Дамян.

Само след броени дни – през февруари, Азис, Галена и Меди започват своето взаимно турне в Съединени американски щати. Планираните изяви са за Лас Вегас и Чикаго, където има огромни български общности.

Източник: Signal.bg

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР