Кралското семейство поздрави Кралица Елизабет II по случай 96-ия й

...
Кралското семейство поздрави Кралица Елизабет II по случай 96-ия й
Коментари Харесай

Кейт и Уилям поздравиха кралицата за рождения й ден с мило послание и семеен портрет

Кралското семейство поздрави Кралица Елизабет II по случай 96-ия й рожден ден.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж Уилям и Кейт разгласиха фамилни фотоси с обръщение в обществената мрежа Instagram.

“Честит 96-ти рожден ден на Нейно Височество Кралицата! Тя е ентусиазъм за хората в Обединеното кралство и по целия свят”, написа в приветственият адрес на херцозите.

На първата фотография, споделена от херцозите на Кеймбридж, се виждат те, в компанията на кралицата по време на " Шоу на цветята ", което Кейт провежда през 2019 година А на втората фотография, снимана от самата херцогиня, са починалият принц Филип, Кралица Елизабет II и седем от техните пра-внуци.

Източници от кралския двор настояват, че херцогът и херцогинята на Съсекс - Хари и Меган, също ще посетят Кралицата за нейния празник, откакто предходната седмица се отбиха в замъка й в Уиндзор, на път към Нидерландия. В изявление за американската телевизия NBC принц Хари съобщи, че “Кралицата не се вълнува за рождения си ден”, тъй като е “изморена от празненства”.

Твърди се, че монархът ще означи своя празник в стеснен кръг във фермата й в Сандрингам. Именно това е мястото, на което принц Филип прекарваше най-вече време, откакто се пенсионира от кралските си отговорности.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР