Кралският фотограф Джон Суенел, направил прочутата черно-бяла фотосесия на принцеса

...
Кралският фотограф Джон Суенел, направил прочутата черно-бяла фотосесия на принцеса
Коментари Харесай

Кралски фотограф: Принцеса Даяна нямаше да хареса Меган Маркъл

Кралският фотограф Джон Суенел, направил фамозната черно-бяла фотосесия на принцеса Даяна със синовете ѝ, показа, че сигурно нямаше да хареса Меган Маркъл, написа „ Дейли мейл “.

По думите на Суонел, в случай че беше жива през днешния ден Даяна, тя щеше да схване Меган като човек, който е лишил сина ѝ – принц Хари, трансформирайки го в марионетка. 
                             

Кралският фотограф твърди още, че херцогинята на Съсекс е имала личен проект, когато се е включила към кралското семейство.

Хари и Меган се ожениха през 2018 година Двамата се отхвърлиха от кралските си отговорности през 2020 година в хипотетичен опит да избегнат медийния надзор и натиска, обвързван с това да работят като кралски особи.



Принцеса Даяна е била буен обожател на работата на Суонел, само че той не има вяра, че тя би одобрила избраницата на Хари, в случай че я видеше през днешния ден.

„ Не мисля, че тя би я харесала, по-скоро би я възприела по този начин, като че ли е откраднала сина ѝ “, споделя Суонел пред „ Дейли мейл “. „ Сега той е като марионетка в нейните ръце “, добавя той.

75-годишният фотограф е уверен, че някогашната звезда от „ Костюмари “ е била решена на всичко, с цел да срещне бъдещия си брачен партньор в тази страна.

„ Тя наподобява имаше проект, когато пристигна, и го осъществя “, твърди той.



„ Тя беше малко известна актриса, появи се опция и Меган се възползва от нея. Но сигурно тя е много интелигентна жена, и това си проличава “, признава още кралският фотограф.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР