Кралските кореспонденти познават скандалите на кралското семейство и процесите в

...
Кралските кореспонденти познават скандалите на кралското семейство и процесите в
Коментари Харесай

Кралският кореспондент Камила Томини пред Васил Христов

Кралските репортери познават свадите на кралското семейство и процесите в монархията в елементи,  които постоянно убягват даже на публицисти с дълготраен опит.   Васил Христов ни среща с кралския сътрудник на " Дейли мейл " Камила Томини.

Започва ли с коронацията на крал Чарлз III стартира началото на края на кралската приказка ?

Не мисля, че това е началото на края. Смятам, че това е началото на нова епоха. Хората ясно могат да видят бъдещето и идната сцена за дома на Уиндзор – принц Уилям и брачната половинка му Катрин.

Хиляди жители на Обединеното кралство се събраха в центъра на Лондон

Домът на Уиндзор не е скаран със свадите. Напротив – те непроменяемо го съпътстват, само че до момента в който при множеството случаи до момента това са били персонални провали, протичащото се с Хари и Меган за мнозина е неуспех на самата институция в опита ѝда бъде в крайник с времето.

„ Смятам, че е изцяло естествено да внимават по какъв метод ще работят във връзка с републиканските тежнения, които нарастват, изключително в Общността на нациите. Вече видяхме по какъв начин Барбадос пое по своя път и това може да се дефинира като основно терзание, само че считам, че е напълно обикновено да се даде малко време, с цел да се премислят и терзанията, подбудени от Мегзит. Сега е моментът за обединяване – освен на кралското семейство, само че и на фамилията на общността “, сподели още Камила Томини.

Той дефинира Меган като „ извънредно човешко създание “

Според YouGov 61% от 18 до 24-годишните британци считат, че двойката е била незаслужено третирана от кралското семейство. Същевременно, за тези над 65 година този % се свива до 15%. Означава ли това, че факторът „ Съсекс “ е нещо, с което кралското семейство ще би трябвало да се преценява.

„ Факторът „ Съсекс “ постоянно ще бъде от голяма важност за монархията, най-малкото тъй като разсънва подобен интерес у публиката. Меган дава ясни сигнали, че нейното бъдеще е в Съединени американски щати и това разделяне, което виждаме през днешния ден, е забавно. Тя оставя брачна половинка си да се върне под някаква форма към фамилните отговорности тук, а тя обръща повече внимание на децата си “, прибавя кралският сътрудник.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР