Кралската принцеса имаше изрази загриженост пред организаторите на коронацията, че

...
Кралската принцеса имаше изрази загриженост пред организаторите на коронацията, че
Коментари Харесай

Принцеса Ан изрази загриженост относно „шапката с приличен размер“, която блокира гледката на принц Хари по време на коронацията на краля, но организаторите й казаха да я носи, разкрива нова книга

Кралската принцеса имаше изрази угриженост пред уредниците на коронацията, че перо на шапката й прави „ шапка с много порядъчен размер “, само че все пак й е казано да я носи, съгласно нова кралска книга. На фотографията принц Хари и принцеса Ан на историческото събитие

Авторът написа: „ На самата коронация принц Хари беше седнал на третия ред на кралската секция, директно зад принцеса Ан, която носеше впечатляваща двурога шапка с алено перо, която остана на главата й от самото начало.

'Снайперистите в обществените медии мигновено заключиха, че Хари съзнателно е бил подложен зад високата шапка на вуйна си, с цел да закрива гледката му.

'Това са нелепости. Не единствено, че кабинетът на лорд-шамбелана не мисли по този начин, само че кралската принцеса се беше преместила на това място единствено след молбата си за бързо овакантяване.

„ Шапката беше забавен въпрос “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР