Кралската двойка излезе на червения килим за британската премиера на

...
Кралската двойка излезе на червения килим за британската премиера на
Коментари Харесай

Фенове се притесниха: Том Круз флиртува с Кейт Мидълтън?

Кралската двойка излезе на аления килим за английската премиера на кино лентата „ Топ Гън: Маверик “ на площад Лестър в Лондон в четвъртък вечер дружно със звездата на кино лентата Том Круз.

Кейт беше просто зашеметяваща и стилна, доказвайки за следващ път, че в някои случаи дребното е повече! Херцогинята бе избрала дълга черна рокля на Roland Mouret с бяло деколте, което се виждаше от разпуснатата ѝ, само че прибрана обратно коса, което пък наблягаше изящните ѝ обеци.

На красивата Кейт й беше малко мъчно да се качи по стълбите с прилепналия по тялото си тоалет. А Уилям, който вървеше пред нея, май не разбра, че би трябвало да й помогне.

Том обаче й се притече на помощ без никакво съмнение и й подаде ръката си. Този непредвиден благ жест впечатли публиката. Някои даже останаха с усещането, че холивудската звезда флиртува с принцесата. Зрителите бяха впечатлени от още един миг, който се вижда във видеото. Актьорът минава зад херцогинята и като че ли се пробва да я прегърне, написа "Стандарт ".

Феновете разясняват, че принц Уилям би трябвало да се усеща леко обезпокоен от това...

Принц Уилям бе заложил на типичен черен смокинг и папийонка, само че добави и много радостен детайл към визията си, комбиниран с тематиката на вечерта - той носеше мокасини Crockett & Jones, бродирани със самолети F18!

Съобщава се, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж са били поканени на специфична прожекция на „ Топ Гън 2 “ по покана на Том Круз, който е чул, че принц Уилям е огромен почитател на истинския филм от 1986 година (както се досетихме и по занимателния му избор на обувки за премиерата).

„ Имаме доста общи неща “, показа Том Круз за кралската персона на премиерата, съгласно My London.

„ И двамата обичаме Англия и двамата сме летци, и двамата обичаме да летим. “

Премиерата в Лондон идва безусловно часове след дебюта на кино лентата на фестивала в Кан, където Том Круз беше отличен със „ Златна палма “ - най-голямото самопризнание за приноса му за интернационалната поп просвета.

Появата на херцозите на Кеймбридж на аления килим идва съвсем година, откакто двамата участваха на премиерата на кино лентата за Джеймс Бонд „ Смъртта може да изчака “ в Роял Албърт Хол.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР