Кралицата в съчетаното плуване Катинка Хосу, трикратна олимпийска шампионка от

...
Кралицата в съчетаното плуване Катинка Хосу, трикратна олимпийска шампионка от
Коментари Харесай

Катинка Хошу не се притеснява от отлагането на Олимпиадата

Кралицата в съчетаното плуване Катинка Хосу, трикратна олимпийска шампионка от Рио 2016, ще бъде на 32 години по време на Игрите в Токио, които бяха отсрочени за 2021 година заради пандемията от ковид. Унгарката, която към този момент разгласи, че ще продължи кариерата си до олимпиадата в Париж през 2024 година, не се тормози от отлагането на Игрите в Токио с една година.

"Не се усещам остаряла. Знам, че към този момент съм на 30 години, само че към момента знам доста за това по какъв начин би трябвало да се приготвя и какво би трябвало да направя, с цел да се състезавам ", сподели Хосу в телефонно изявление за организация Ройтерс.

"Натрупах доста познания и опит през годините и считам, че ще имам преимущество от тази година, в сравнение с от това, че тялото ми ще бъде "по-старо ". Ако се грижа за себе си, в случай че упражнявам и се приготвя, в действителност не мисля, че ще има значение тази една година ", добави унгарката. Хосу, която ще навърши 31 години през май, беше оповестена за кралицата на съчетаното плуване на Игрите в Рио де Жанейро през 2016 година. Тя завоюва злато в 200 и 400 метра съчетано и на 100 метра тил, както и сребро на 200 метра тил. На миналогодишното международно състезание в Китай унгарката завоюва още две златни оценки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР