Кралица Рания може да засенчи всяка холивудска актриса или топ

...
Кралица Рания може да засенчи всяка холивудска актриса или топ
Коментари Харесай

Йорданската кралица Рания отвя булката на сватбеното тържество на сина си

Кралица Рания може да засенчи всяка холивудска актриса или топ модел, а към този момент е на 52 години. Освен това е майка и на 4 деца. Синът й в действителност скоро се ожени на превъзходно сватбено празненство.

В първия ден на юни в Аман се състоя първокласната сватбена гала на бъдещия крал на Йордания принц Хюсен Ал Абдула и неговата годеница принцеса Раджуа. Момичето не е от кралско родословие, само че получи купата си незабавно откакто подписа с принца цивилен брак.

Булката е родена в Риад в фамилията на богат арабски предприемач. А корените  на Раджуа са свързани с племето Субай. Нейните предшественици са били владетели на античния град Ал-Атар в Судаир.

За сватбата буката избра рокля на ливанския фешън дизайнер Elie Saab с извънредно деколте на диагонал и тя изглеждаше съвършено.

Но свекървата съгласно мнозина напряко засечи снаха си. Кралица Рания избра тоалет в златисто-черно от сбирката на Диор. Който беше и първокласен и  изтънчен с високата си яка, маншети на ръкавите и фина бродерия в златисто. Елегантната свекърва комбинира роклята със златни обеци и златна чанта.

Впрочем Рания блесна и на моминското  празненство на снаха си. А съгласно мнозина кралицата изглеждаше по-млада от Раджуа.

А на фотографията от годежа, който бе преди година Рания притегли всички погледи към себе си. Да се надяваме,  че двете ще станат приятелки и няма да се състезават с стилните си облици.

 

Тагове: new кралица Рания сватба снаха кралска женитба в Аман Рания на 52
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР