Кралица Камила отправя молба към крал Чарлз от седем думи,

...
Кралица Камила отправя молба към крал Чарлз от седем думи,
Коментари Харесай

Четец по устни разкри молба на Камила към крал Чарлз

Кралица Камила насочва молба към крал Чарлз от седем думи, откакто шапката ѝ едвам не отлетя поради вятъра по време на Деня на Британската общественост, разкри четец на устни.

И кралицата-консорт, и принцесата на Уелс бяха принудени да държат покривалата си, до момента в който пристигаха в Уестминстърското абатство за годишната работа, а Камила изпревари брачна половинка си краля, с цел да потърси леговище вътре.

 

 След като влязоха в абатството, членовете на фамилията, измежду които Камила, принц Уилям, Кейт и новите херцог и херцогиня на Единбург, Едуард и Софи, се ръкуваха с определени присъстващи, преди да се съберат за къс диалог и да се насочат към местата си.

И съгласно четец на устни, който проучва фрагментите на кралските особи, събрани в близост, всички изглеждаха нетърпеливи да обсъдят синоптичните условия.

 

Експертът по разчитане на устни Джереми Фрийман споделя пред Mirror, че когато Камила се доближава до Уилям и Кейт, доведеният ѝ наследник я пита: " Направо ти отвя шапката? "

Това кара Камила и Кейт да се засмеят, а Джереми споделя, че Кейт споделя: " Моята също съвсем падна ".

Няколко секунди по-късно Чарлз потупва по ръката обсъждащата Камила и ѝ демонстрира с жест да се реалокира на мястото си за началото на процесията.

 

Според Джеръми, кралят й споделя " тук ", преди Камила да му каже: " Кейт съвсем загуби шапката си ".

Съчувствайки, Джеръми има вяра, че Чарлз споделя на жена си " о, това е радостен пъкъл ", преди Камила да съобщи: " Мога да пия нещо по-късно ".

Вчерашната годишна работа за Деня на Британската общественост видя съвсем всички основни членове на компанията да се съберат за церемонията в Уестминстърското абатство, където Чарлз ще бъде коронясан след по-малко от два месеца.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР