Кралица Елизабет Втораа напусна замъка Уиндзор тази сутрин и се

...
Кралица Елизабет Втораа напусна замъка Уиндзор тази сутрин и се
Коментари Харесай

Децата на Уилям разтопиха сърцата на британците. Принцеса Шарлот към братчето си:Спри да махаш, Луи!

Кралица Елизабет Втораа напусна замъка Уиндзор тази заран и се насочи към Бъкингамския замък, с цел да взе участие в тържествата за платинения си празник с други членове на кралското семейство, до момента в който десетки хиляди хора изпълниха улиците на Лондон, заяви Дир.бг

Херцогинята на Кеймбридж Кейт и трите им деца с Уилям - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи махнаха на тълпите по време на парада Trooping the Color преди идването на кралицата, возейки се в кралска колесница по The Mall.

До тях беше и Камила, брачна половинка на дядо им Чарлз. Шарлот направи забележка на по-малкия си брат Луи да не маха толкоз. Децата и Кейт първи застанаха на балкона на двореца.

Именно днешното тържество бе мотивът за първата публична поява на колесница на трите деца на Кейт Мидълтън и принц Уилям.

8-годишният принц Джордж изглеждаше като същински благородник в грациозен костюм в тъмносиньо, 7-годишната принцеса Шарлот сияеше в приказна синя рокличка, а дребният 4-годишен принц Луи разтопи сърцата в моряшки костюм в синьо и бяло – тъкмо като татко си при първото му излизане на балкона на Бъкингамския замък през 1985-та.

Очакваше се Хари и Меган също да доведат със себе си тригодишния Арчи и Лилибет, съвсем на една, за общественото събиране на фамилията - и децата евентуално най-сетне ще се срещнат с братовчедите си Джордж, Шарлот и Луи.

Принц Чарлз, принц Уилям и принцеса Ан се качиха на коне по време на обичайното шествие.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР