Кралица Елизабет Втора е човек, чиято загуба продължава да предизвиква

...
Кралица Елизабет Втора е човек, чиято загуба продължава да предизвиква
Коментари Харесай

Нов детайл за личността на кралица Елизабет

Кралица Елизабет Втора е човек, чиято загуба продължава да провокира страсти у доста хора. Оказва се, че всеки, който я е срещал онлайн, е останал мощно впечатлен от личността й и всеки ден научаваме нови и нови детайлности за това какъв човек е била тя.
 Кралица Елизабет Втора, замъкът Уиндзор и хипотетичното й другарство с Том Круз
Холивудската звезда, с която кралицата се сприятели преди гибелта си

Кой е артистът, сближил се с кралицата

Един любопитен подробност за починалата кралица ни разкрива и известният фотограф Rankin, артистичен псевдоним на Джон Ранкин Уадел. Той е един от десетимата фотографи, наети да създадат портрети на Елизабет Втора по случай Златния й празник през 2002 година

Фотографията е направена в тронната зала на Бъкингамския замък и демонстрира кралицата необятно усмихната. Във финалната версия на портрета Rankin прибавя знамето на Англия като декор.

Rankin неотдавна се появи в подкаста, в който споделя повече за срещата си с кралицата. " Тя беше занимателна от мига, в който влезе в залата. Аз й споделих: Наистина ми се желае да ви фотографирам с меч в ръка ", споделя той. На което Елизабет е дала отговор: " Не си одобрявам ръцете ".

Според фотографа това е бил нейният метод да откаже фотография, която не би й харесала. " Може би не би трябвало да го споделям, само че нещото, което най ми хареса в нея е, че е доста интелигентна и всичко, което споделя, има и прикрито значение. Просто е гениална. "

От People ни напомнят, че кралицата много постоянно е забелязвана с ръкавици на ръцете по време на редица публични събития. На последните й фотоси от срещата с Лиз Тръс в замъка Балморал обаче Елизабет Втора е без ръкавици.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР