Крал Чарлз взе смелото решение да сподели диагнозата си рак

...
Крал Чарлз взе смелото решение да сподели диагнозата си рак
Коментари Харесай

Трогателното обяснение на крал Чарлз за публичното оповестяване с шокираща диагноза рак

Крал Чарлз взе смелото решение да показа диагнозата си рак с обществеността, с цел да „ предотврати спекулации “ и да помогне на обществото да разбере хората, наранени от рак, Бъкингам Palace разкри.

Кралят неотдавна беше в болница за процедура, обвързвана с доброкачествено увеличаване на простатата, когато „ обособен въпрос, който провокира угриженост, беше маркиран “ от медицински специалисти. По-късни проби диагностицираха крал Чарлз с форма на рак и през днешния ден той стартира своите " постоянни лекувания ". В публично кралско изказване, оповестено в 18:00 часа, се споделя, че монархът " е избрал да показа диагнозата си, с цел да предотврати спекулации и с вярата, че може да помогне на публичното схващане за всички хора по света, които са наранени от рак. "

Той също по този начин е посъветван да „ отсрочи отговорностите, свързани с обществеността “, само че ще продължи да прави държавна работа и публични документи, както нормално. Според изказването той остава „ изцяло позитивен “ по отношение на лекуване...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР