Крал Чарлз се скара жестоко със семейството си заради принц

...
Крал Чарлз се скара жестоко със семейството си заради принц
Коментари Харесай

Крал Чарлз на косъм от семеен скандал заради Хари (Какво го скара с фамилията?)

Крал Чарлз се скара грубо със фамилията си поради принц Хари. Владетелят упорства да предложения наследника си на коронацията, само че всички останали от семейството са срещу.

Напрежението в двореца безусловно може да се разреже с нож, а повода още веднъж е принц Хари. Крал Чарлз реши да се опълчи на фамилията си и настоя херцогът на Съсекс да бъде поканен на церемонията по коронацията, само че околните му изобщо не са очаровани от този факт.

Кралят даже е помолил архиепископът на Кентърбъри да вземе присъединяване в срещата, с цел да подсигурява, че няма да има проблеми. Преподобният Джъстин  Уелби има за задача да успокои херцозите на Съсекс и да се убеди, че те ще се появят на празничния ден.

Чарлз е настоял това да се случи на специфична среща с принц Уилям и останалите от фамилията. Престолонаследникът се е противопоставил, изразявайки подозрения, че Хари може да употребява церемонията, с цел да притегли вниманието върху себе си и да провокира още по-голям скандал от към този момент основаните. Чарлз обаче е настоял срещата да се състои, с претекста, че наличието на Меган и Хари ще притегли по-малко внимание, в сравнение с неналичието им.

Освен това монархът възнамерява да даде огромно телевизионно изявление малко преди коронацията, с което да повлияе на публичното мнение. Със сигурност решението му не е извънредно, само че е много необичайно, на фона на напрежението сред него и семейство Съсекс. Досега Чарлз пазеше безмълвие и стоеше встрани от всевъзможни вероятни провокации. Явно обаче кралят е решил, че е време самичък да каже нещо във връзка обвиняванията на Хари. Можем единствено да допускаме какво ще се случи по-късно...

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР