Крал Чарлз съобщи, че е поискал от синовете си да

...
Крал Чарлз съобщи, че е поискал от синовете си да
Коментари Харесай

Чарлз Трети поиска от синовете си да оставят настрана враждата, a Меган се кара на кралски помощник

Крал Чарлз заяви, че е изискал от синовете си да оставят настрани враждата си, до момента в който ледената замяна на реплики на Меган Маркъл с кралски асистент бе снимана с камера.

Daily Mail оповестява, че принц Уилям се е опитал да зарови томахавката, като е протегнал " 11-часова маслинова клонка " към по-малкия си брат принц Хари, като го е помолил да се причисли към него на разходка отвън замъка Уиндзор след телефонен диалог с татко му Чарлз.

Говорител на двореца Кенсингтън съобщи, че принцът на Уелс е поканил Съсекс да се причислят към него и принцесата на Уелс по време на изненадващата разходка.

 


 
Според " Таймс " зад кулисите е имало продължителни предварителни диалози, което е забавило идването им с 45 минути.

На този декор се появи се ново , на което Маркъл наподобява раздразнена, откакто кралски асистент я прекъсва по време на изненадващата разходка из Уиндзор.

Въпреки че диалогът не се чува ясно, Меган не е удовлетворена от това, което ѝ се споделя, и наподобява, че го отхвърля, преди да му обърне тил.

Твърденията, че Меган е тормозила личния състав, до момента в който е била върховен кралски чиновник в The Firm, изтекоха тъкмо преди бомбастичното изявление на Съсекс с американската телевизионна водеща Опра Уинфри през март предходната година.

Меган постоянно изрично е отричала обвиняванията.

По време на разходката принц Хари сподели на опечалените, събрали се пред замъка Уиндзор, че " в този момент там е самотно без нея ", до момента в който посрещаше тълпи от доброжелатели пред имението на починалата кралица.

" Във всяка стая, в която беше, усещахме нейното наличие ", сподели той на възторжените фенове за кралицата, която умря предходната седмица на 96-годишна възраст.

Това се случи, откакто враждуващите братя принц Хари и принц Уилям най-сетне се оказа, че са оставили настрани продължаващата си омраза, до момента в който оплакваха баба си дружно в символ на единение в замъка Уиндзор.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР