Крал Чарлз поздрави доброжелателите си пред църквата Св. Мария Магдалена

...
Крал Чарлз поздрави доброжелателите си пред църквата Св. Мария Магдалена
Коментари Харесай

Крал Чарлз бе видян за първи път след напускането на болницата

Крал Чарлз поздрави доброжелателите си пред църквата " Св. Мария Магдалена " покрай Сандрингам в неделя с радостно ръкомахане, когато беше забелязан за първи път, откакто напусна болницата миналия понеделник.

Седмица след интервенцията му за увеличена простата, той беше съпроводен от брачната половинка си кралица Камила, до момента в който двамата вървяха към неделната работа покрай селския им дом в Норфолк, Англия. Членовете на кралското семейство също бяха снимани с преподобния каноник доктор Пол Уилямс, ректор на Сандрингам.

King Charles Waves to Well-Wishers as He's Seen for First Time Since Leaving the Hospital
— People (@people)
Докато Чарлз значително беше отвън полезрението си заради положението си - което беше разкрито за първи път през януари - Камила изпълняваше поредица от солови кралски задължения.

Появата на двойката идва, след като беше разкрито в английския вестник The Sunday Times, че Чарлз е назначил нов асистент конник, капитан Кат Андерсън, 33. Бившият кралски артилерийски офицер е първата жена, служила на английски монарх в основна роля и ще бъде помощник на Чарлз, фокусиран върху пътувания в чужбина.

King Charles waves happily in first outing since leaving hospital
— Mirror Royal (@MirrorRoyal)
Утрешният 6 февруари е покъртителен за Чарлз и кралското семейство. Това е годишнината от гибелта на неговия дядо Джордж VI – миг, който постоянно е бил отбелязван от покойната кралица Елизабет в Сандрингам. Именно в имението през 1952 година Джордж VI умира, което направи Елизабет кралица. Тя почина в замъка Балморал в Шотландия на септември 2022 година и Чарлз се възкачи на трона.

Докато Чарлз се възвръща, 42-годишната Кейт Мидълтън също се възвръща от коремната ѝ интервенция в нейния дом в Аделаида Котидж в Уиндзор.

Принцесата на Уелс не е била виждана обществено след интервенцията си преди близо три седмици и не се чака да се върне на кралски пост още два месеца.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР