Крал Чарлз посети едно от най-свещените места на източен Лондон.

...
Крал Чарлз посети едно от най-свещените места на източен Лондон.
Коментари Харесай

Дупка в чорапа на Крал Чарлз го засрами публично (Вижте нелепта ситуация - Снимки)

Крал Чарлз посети едно от най-свещените места на източен Лондон. Негово Величество и брачната половинка му Камила в сряда вървяха в историческа джамия.На входа на мюсюлманския храм, съгласно строгите правила, наложителни даже за коронованите персони кралят и кралицата трябваше да събуят обувките си.

И те го направиха. И тогава се разбра, че кралят, който до преди този момент изглеждаше много  елегантно в дългото си черно палто лъсна с дупка на чорапа, която бе много солидна. Служителите, които придружаваха кралското семейство се направиха, че нищо не виждат. А хората на улицата едвам съумяха да се сдържат да не се смеят на нелепата обстановка, в която изпадна Чарлз.

Но всичко не свърши до тук. След визитата в джамията при визитата им  в близкия университет един от студентите се опита да се обърне към монарха с въпрос: „ Искате ли да се върне Хари? ”

Конфузът се получи тъй като кралят, умислен за нещо друго не чу какво го питат и  отговори несъответстващо „ Кой?. Това провокира същинско развлечение измежду младата аудитория. И когато разбра какво са го питали кралят сепнато се засмя. Но въпреки всичко не последва отговор от негова страна на въпроса на студента.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР