Крал Чарлз отправи емоционален призив за единство само часове след

...
Крал Чарлз отправи емоционален призив за единство само часове след
Коментари Харесай

Крал Чарлз с емоционално съобщение

Крал Чарлз насочи прочувствен апел за единение единствено часове след абсурда с редакцията на Кейт преди три дни, до момента в който продължава лекуването му за рак.

75-годишният монарх насочи видео обръщение към хората от Британската общественост във виртуално послание към Уестминстърското абатство в понеделник, където акцентира значимостта на взаимната работа.

Той не беше персонално на службата за деня на Британската общественост, макар че кралица Камила и принц Уилям участваха.

В посланието си кралят сподели: " Общността е като окабеляване на къща и нейните хора, нашата сила и нашите хрумвания са токът, който минава през тези жици. "

„ Заедно и поотделно ние сме подсилени посредством шерване на вероятности и опит и посредством предложение и заимстване на безбройните способи, по които всеки от нас се оправя с провокациите на нашето време. “ Той продължи, като сподели, че многообразието е съществена „ мощна страна “ на групата народи от Британската общественост и сподели, че нейните 56 страни членки са източник на „ ентусиазъм и горделивост “ за него.

Кралят също загатна за актуалните си здравословни борби и добави: " През последните седмици бях надълбоко разчувстван от вашите отлично замислени положителни пожелания за моето здраве и в подмяна мога единствено да продължа да ви послужвам по най-хубавия метод със качествата си в цялата Британска общественост. Моята религия в нашите споделени старания и в капацитета на нашия народ остава толкоз сигурна и мощна, колкото е била и в миналото. "

Неговото обръщение за единение пристигна, откакто Кейт, принцесата на Уелс, се озова в светлината на прожекторите след публикуването на годишната фотография на фамилията за Деня на майката. След като няколко новинарски организации изтеглиха фотографията заради опасения, че е била манипулирана, тя се извини обществено за объркването, породено от изображението – което тя призна, че е редактирала. Бяха заложени въпроси по отношение на изчезнала част от ръкава на Шарлот и погрешно подравнения борд на полата й, с други спекулации, в това число позиционирането на ципа на Кейт и деформираните шарки на джемперите на Джордж и Луис.

Никой различен член на кралското семейство не е коментирал обществено обстановката, а принц Уилям не я разяснява по време на тирада за премията Earthshot в понеделник вечерта. Кейт беше видяна да напуща Уиндзор в кола в понеделник дружно със брачна половинка си принц Уилям, който участва на службата за Деня на Британската общественост няколко часа по-късно.

Източник: Mirror

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР