Крал Чарлз III и снаха му Кейт Мидълтън са в

...
Крал Чарлз III и снаха му Кейт Мидълтън са в
Коментари Харесай

Има ли вражда между Чарлз III и Кейт за възпитанието на Джордж?

Крал Чарлз III и снаха му Кейт Мидълтън са в различия по отношение на методът, по който би трябвало да бъде отгледан най-големият ѝ наследник, принц Джордж, като предстоящ правоприемник на английския трон, пише изданието " RadarOnline ".

9-годишният Джордж сега е втори по линията за короната след татко си принц Уилям.
Колкото до Чарлз, непосредствен до кралското семейство източник твърди пред " Radar ", че е бил разчувствуван от това какъв брой добре дребният предстоящ крал се е справил със отговорностите си по време на коронацията, която се състоя на 6 май. Според неговата информация Чарлз би желал Джордж да поеме повече задания от в този момент.

" Кейт и Чарлз си наподобяват по доста неща: И двамата обичат монархията, усещат дълг към Англия и Британската общественост и споделят убеждението на починалата кралица Елизабет II, че кралските особи в никакъв случай не би трябвало да се оплакват, нито да се изясняват ", споделя още източникът и добавя, че не постоянно се схващат, когато става въпрос за реализиране на проекти, макар че споделят съвсем същите визии.

" Те са доста разнообразни, що се отнася до това по какъв начин би трябвало да действа монархията през 2023-а. "

Твърди се също, че Чарлз е споделил вижданията си във връзка с Джордж, а Кейт е дала зелена светлина, като е подсигурила, че тя ще се подписва под спомагателните функции, които биха се дали на сина ѝ. " За нея думата на краля не е дефинитивна, когато става въпрос за децата ѝ. Тя е била доста ясна по този въпрос. И в случай че това докара до раздор или даже до цялостна война, то дано бъде по този начин ", споделя източникът.
Снимка: Getty Images
Кралят е " традиционалист и не се интересува от това да върви в крайник с времето ". Според доближеният до фамилията Чарлз би желал принц Джордж да тръгне по стъпките на по-възрастните и да посещава елитно училище-интернат, както са правили той, неговите братя и сестри и синовете му.

Междувременно Кейт пък счита, че е значимо Джордж " да не получава особено отношение ", което да бъде видяно от по-малките му братя и сестри Шарлот и Луи.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР