Краката са много важна част от тялото за всеки човек.

...
Краката са много важна част от тялото за всеки човек.
Коментари Харесай

Ето как краката ви отново да станат меки и нежни!

Краката са доста значима част от тялото за всеки човек. За страдание, не всички хора имат елегантни, нежни и красиви крайници. Поради доста аргументи можем да получим мазоли и кожата да стане груба и люспеста. Това кара всяка жена да изживее най-лошия си призрачен сън.

Въпреки това, сега има доста средства за решение на тези проблеми. Независимо от проблемите, с които се сблъскваме, има дейно средство за всеки от тях. Днес ще приказваме за инструмента, който ще направи краката ви извънредно красиви.

Аспиринът е лекарство, известно по целия свят. Обикновено се употребява за лекуване на главоболие или някои проблеми, свързани с нараснала температура или нарушено кръвообращение. Въпреки това, той е доста потребен, като да вземем за пример за здравето на кожата и естетическата хубост. Това прави лекарството още по-ценно във връзка с здравето.

Наред с другите неща, можем да използваме аспирина в битката с акнето, петната и другите кожни проблеми. В допълнение, той дейно отстрани гъбичките по краката и ноктите, като понижава растежа им и лющенето.

От друга страна, аспиринът има противовъзпалителни и успокояващи свойства, които понижават болката и напрежението. Следователно, доста хора го употребяват като аналгетик, когато имат болежка в тялото или главоболие. Сега той е част от листата с изгоди за кожата заради способността си да отстранява тъмните петна. Също по този начин, той усъвършенства външния тип на краката, отстранява мазолите, напукванията и други

Подобрете външния тип на краката си.

От какво се нуждаете:

сок от 1 лимон аспирин – 5 таблетки пемза

Подготовка и приложимост:

Стрийте аспирина доста добре с хаванче. Ако нямате, използвайте тежък предмет. След като получите прахуляк без бучки, го поставете в обособен съд. Сега го разбъркайте с лимонен сок, до момента в който получите паста. Ако е належащо, можете да добавите малко вода.

Преди да приложите този крем, би трябвало добре да измиете краката си, с цел да премахнете мръсотията. След това нанесете тъничък пласт от крема на краката си, като наблегнете на сектора с гъбички или мазоли. Трябва да го оставите за 30 минути, по-късно да изплакнете с топла вода.

Вижте още: Това чудодейно средство ми върна зрението за 4 дни

Сега изтъркайте мазолите и мъртвата кожа благодарение на пемза. Измийте още веднъж краката си с топла вода, с цел да премахнете мъртвата кожа и да извършите краката си меки. Този развой би трябвало да се повтаря 2 или 3 пъти седмично, с цел да получите съвършени резултати. В допълнение, използвайте хидратиращ крем.

Тъй като към този момент знаете какво би трябвало да извършите, подгответе този инструмент допустимо най-скоро. Ще видите по какъв начин краката ви още веднъж ще станат меки и нежни!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР