Кражба на електроенергия с високотехнологични средства разкриха екипи на Електроразпределение

...
Кражба на електроенергия с високотехнологични средства разкриха екипи на Електроразпределение
Коментари Харесай

Разкриха високотехнологична кражба на ток от варненски хотел

Кражба на електрическа енергия с високотехнологични средства разкриха екипи на Електроразпределение Север, оповестяват ЕНЕРГО-ПРО Варна.

Нарушителите са построили нелегално скица, при която употребяваните количества електрическа енергия от хотела не се мерят от електромера и надлежно не се заплащат.
Разкриха огромна кражба на ток в първокласна постройка в София За месец са отклонявани 35 хиляди киловатчаса електрическа енергия на стойност към 7000 лв.
След разбор на потреблението на ток в региона експертите на мрежовата компания открили, че част от разпределената сила се губи – тя е доставена, само че не е регистрирана, фактурирана и заплатена.

След няколко инспекции разкрили мястото на „ приключване “ на силата и уведомили органите на реда.
„ Чети етикета ”: Бизнесът краде повече ток от битовия консуматор Кражбите на ток водят до неприятно качество на услугата, споделят от ЕРП сдруженията и оферират фрапантни ограничения за наказване – присъди като за тероризъм
През последните години установените случаи на непозволено ползване на електрическа сила в цялата страна са се нараснали. Статистиката демонстрира забележителен растеж на софтуерните операции върху средствата за комерсиално премерване.

През интервала 2016 – 2018 година в Северна България са направени над 525 хиляди инспекции за нерегламентирано ползване на ток. Разкрити са повече от 9 500 случая на операции, наказани 646 души за кражба на ток.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР