Кръг преди края на второто завъртане в Националната баскетболна лига

...
Кръг преди края на второто завъртане в Националната баскетболна лига
Коментари Харесай

Ясно е разпределението на отборите в НБЛ за втория етап от първенството, битката за участие в турнира за Купата продължава

Кръг преди края на второто завъртане в Националната баскетболна лига (НБЛ) при мъжете към този момент е ясно и разпределението на тимовете в две шестици за идващия стадий на шампионата.

Това стана факт след успеха на Левски като посетител на Миньор 2015, с която баскетболистите на Георги Младенов дефинитивно изгубиха шансове за място в топ 6.

По този метод към този момент е ясно, че в първата шестица ще са отборите на Черноморец, Рилски състезател, Спартак Плевен, ЦСКА, Балкан и Черно море Тича, като с това те към този момент си подсигуряваха присъединяване и в плейофите.

На доктрина " моряците " могат да се изравнят по точки с Берое след последния кръг, само че даже това да се случи варненци ще останат по-напред в класирането поради двете победи в директните мачове.

Това остави старозагорци във втората шестица дружно със съставите Шумен, Академик Пловдив, Ямбол, Миньор 2015 и Левски.

С изключение на " сините " обаче всички останали пет тима не престават битката за топ 8 и място в шампионата за Купата на България. За момента в най-хубава позиция е Берое, който е с баланс 8-13 загуби, до момента в който останалите четири отбора са с индикатори 7-14.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР