Крадци откраднаха джипа на Росен Плевнелиев пред очите на съпругата

...
Крадци откраднаха джипа на Росен Плевнелиев пред очите на съпругата
Коментари Харесай

Задигнаха джипа на Плевнелиев пред очите на Деси Банова

Крадци откраднаха джипа на Росен Плевнелиев пред очите на брачната половинка му Десислава Банова от под земята паркинг в столичен мол. Това заяви Банова пред NOVA.

Случката се разиграла в събота в мол на околовръстното в София. Около 15,45 ч Банова паркирала колата и вървейки към входа на мола, чула сигнала за заключване на колата. " Говорех по телефона, когато един мъж с голяма раница на гърба много надменно се бутна най-малко 3 пъти в мен. Може би, в случай че не говорех по телефона, щях да отвръщам много по-бързо, тъй като бях чувала за сходна скица. Влизайки, не видях мъжа да влиза в мола с мен, и усетих, че нещо се случва. Върнах се - видях го, че той се насочва към моята кола. И видях по какъв начин тя се отдалечава и излиза от паркинга с различен водач ", описа Банова.

Бутайки се в мен, мъжът се пробва да прихване сигнала на ключа. Другото лице, което седи до колата, влиза в нея и потегля гладко, изясни схемата тя.

Още на първата минута 112 бяха известени за кражбата. Потресаващо е, че това е четвъртия случай за последния месец в този мол. Абсолютно безнаказано и безочливо, пред камерите, разяснява Банова.

6 минути след кражбата - в 15,56 ч, крадците заглушават джипиес сигнала до застрахователната компания и този до приложението в моя телефон, описа още Банова. Последно видяла колата си на околовръстното.

Дали тези хора не се употребяват с чадър от по-високо, попита тя. Казали й, че е била следена. И останалите пострадали били дами.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР