Кръчма беше подложена на критики след въвеждането на противоречива политика,

...
Кръчма беше подложена на критики след въвеждането на противоречива политика,
Коментари Харесай

Кръчмата предизвиква гняв, тъй като забранява на хората да носят обичайно облекло в бара

Кръчма беше подложена на рецензии след въвеждането на спорна политика, която не разрешава на посетителите да носят палта в заведението. Dempsey's Bar, който неотдавна отвори порти в Balbriggan в Northside Dublin, провокира яростен спор в обществените медии след откриването на табела, описваща техните прецизни условия за влизане.

Знакът пред пъба гласи: „ The управлението строго си резервира правото да откаже достъп до пространствата. Изисква се доказателство за възраст. " дрес кодът е наложителен, тениски, кръгли деколтета и маратонки могат да бъдат позволени единствено по преценка на персонала/мениджмънта. "

Въпреки това, следната възбрана е повода. дискусия. Известието прибавя: „ Забранени са качулки, бейзболни шапки, шапки или палта, които да се носят при влизане. “ Това в действителност разбуни страстите онлайн. Известието също по този начин гласи: „ Без събиране или продажба на билети и така нататък Посетителите се уведомяват, че цялото помещение е покрито с видеонаблюдение и такива фрагменти могат д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР