крачи уверено в през сезон 2021/22 и вече натрупа комфортна

...
крачи уверено в през сезон 2021/22 и вече натрупа комфортна
Коментари Харесай

Анчелоти в Реал Мадрид версия 2.0 - рекорден старт за Татко Карло

крачи решително в през сезон 2021/22 и към този момент натрупа удобна преднина на върха още преди да е преполовен шампионатът. Разликата с втория Севиля е 8 точки, само че е редно да се означи, че отборът на Хулен Лопетеги има и мач по-малко.
Разбира се, към момента е доста рано да се твърди, че " кралете " са си обезпечили 35-ата купа от Ла Лига, защото през годините са се случвали какви ли не обрати, а старши треньорът Карло Анчелоти сигурно помни този, който му коства работата при първия престой в Мадрид (2013 - 2015 г.), написа " Marca " в собствен материал.

" Спечелихме 22 мача подред през сезон 2014/15, само че не се справихме добре във финалната му част и в никакъв случай няма да го не помни. Знам, че огромните компликации се появяват през втората част от акцията и случилото се тогава може да ни послужи като урок в този момент ", бе споделил Татко Карло на конференция неотдавна.
Сегашният сезон 2021/22 е вторият най-хубав за Реал Мадрид от времето на Жозе Моуриньо (2011/12), когато футболистите на " белия балет " вкараха общо 121 гола и финишираха с тъкмо 100 точки. За момента тимът на Анчелоти не изостава с доста от този " график ", а 42-те точки, които има в актива си, са със шест повече спрямо тези, които е имал в средата на месец декември 2019 и 2020 година.
Кралският клуб е в серия от 10 следващи победи във всички шампионати и това подреди самия Карло Анчелоти измежду най-успешните треньори, що се касае до % на извоювани мачове: 142 срещи - 75.35% успеваемост! На този стадий несъмнено може да се каже, че вторият му престой отпред на Реал върви без спънки...
* За съпоставяне - втори в тази ранглиста е Мануел Пелегрини (75%), а Зинедин Зидан, макар че е на второ място по брой завоюва титли след Мигел Муньос, е с 65% успеваемост!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР