Козметиката и бижутата са най-купуваните подаръци за , показа проучване

...
Козметиката и бижутата са най-купуваните подаръци за , показа проучване
Коментари Харесай

Бельо, плюшена играчка или ваучер: Какво подаряват българите за св. Валентин?


Козметиката и бижутата са най-купуваните дарове за, сподели изследване на държанието на потребителите на Българската ритейл асоциация (БРА).

За да зарадват обичаните си, българите купуват още долни дрехи, плюшени играчки, първокласни шоколадови бонбони, облекла, обувки, чанти и аксесоари. По-практичните пък внимават да не сгрешат и употребяват подаръчен ваучер, с който всеки може да реши какво да си купи.

„ Очаквано дамите пазарят доста повече. Съотношението е 70% към 30% в интерес на нежния пол. Някои дами ще си купят и тоалети особено за вечерта, а доста дребна част от мъжете ще влязат в магазина за мотива. От друга страна, мъжете вършат по-големи и по-скъпи дарове на дамите на този ден “, разясняват специалистите от БРА.

От асоциацията чакат повишение оборотите на физическите магазини, защото за първи път от три години няма да има Коронавирус ограничавания за пазаруващите. Другата причина за тази наклонност е и високата инфлация.

Резултатите от последното проучване на настройките сочат, че 66% от българите честват. За 46% Денят на влюбените съставлява опция за отпразнуване на връзката, за 25% това е непознат празник от друга просвета, а за 20% е просто комерсиален празник.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР