Козметичната продуктова линия с марката “Deoco се превърна в истински

...
Козметичната продуктова линия с марката “Deoco се превърна в истински
Коментари Харесай

В Япония откриха “аромата на младостта” и го направиха козметичен продукт

Козметичната продуктова линия с марката “Deoco ” се трансформира в същински шлагер в Япония, а нейните съществени клиенти са дамите на междинна възраст.Тайната на тази козметика е, че съдържа „ аромата на млада жена “ и 30-40-годишните дами купуват тези артикули, с цел да „ миришат като в младостта си “ (HiddenTruth.site).Всичко почнало предходната година, когато японската компания Rohto Pharmaceutical разгласи, че е в положение да изолира две химични съединения, виновни за характерната миризма, присъща на младите дами. Тези съединения са лактони (естери) под числата С10 и С11.Подобни субстанции, също се изолират в тялото на възрастните дами, само че в доста по-малки количества, а най-високото равнище на освобождение на тези лактони е записано при юношите. Рязко понижаване на лактоните С10 и С11 настава след 35 година.След малко мислене, за това какво да вършат с такова любопитно изобретение, компанията прави ослепителен ход и стартира да създава сапуни и дезодоранти с прибавянето на C10 и C11 лактони.Според soranews24.com, тези артикули са станали изключително известни при самотни дами на възраст към 30-40 години, а продажбите са надхвърлили първичните прогнози с 60 %. Козметика “Deoco ” към този момент са почнали да доставят и отвън Япония, за Съединените щати и други страни.
Четете още: Какво е да си презрян във ФейсбукНай-неочакван бил фактът, че на трето място измежду групите, купуващи тази козметика за лично прилагане, са младите момчета. Според тях, когато употребяват подобен дезодорант, имат чувството, че до тях е младо момиче.
w2 1 - В Япония откриха " аромата на младостта " и го направиха козметичен продукт Като цяло, тази миризма се характеризира като леко сладка и плодова. Rohto Pharmaceutical я открива, когато организира опит върху 500 дами от друга възраст, от младежи до 50-годишни дами. Всички тези дами носели ​​за 24 часа едно и също облекло. След това, учените изследвали тези облекла за наличието на разнообразни субстанции.Повечето хора дефинират този мирис като композиция от миризмата на праскова и кокос, и го разказват като извънредно прелестен.Когато този мирис се нанесе върху кожата с дезодорант или със сапун, той продължава да работи върху тялото за няколко часа.
Интересните неща
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР