Който каквото поиска от Борисов, той му го дава -

...
Който каквото поиска от Борисов, той му го дава -
Коментари Харесай

Нинова, БСП: Джендърската коалиция и коалицията на войната да си правят правителство

Който каквото изиска от Борисов, той му го дава - с тези думи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи, че партията приключва договарянията с ГЕРБ, като нито ще взе участие в държавно управление с първия мандат, нито ще го поддържа.

Тя изясни, че социалистите не са се разбрали с ГЕРБ за бюджета, тъй като те желаят дефицитът да е 4,5%, с цел да има пари за обществени заплащания. На Има Такъв Народ обаче първата политическа мощ е дала обещание недостиг под 3 %. “Това е безусловно задкулисие ”, съобщи Нинова.

Според водача на Българска социалистическа партия, партията не може да се съгласи и с износа на оръжие за Украйна, а също и с приемането на Истанбулската спогодба. Затова и няма да има допитване до членовете ѝ за присъединяване във властта, тъй като няма смисъл от такова. Нинова съобщи, че най-добре е първите и вторите да се схванат за ръководството.

“Те са джендърската коалиция, те са обединението на войната ”, обоснова се Корнелия Нинова.

Председателката на социалистите съобщи също, че партията няма да бъда аварийна гума на ГЕРБ или авариен пръст на бутона в Народното събрание и по тази причина приключва договарянията за държавно управление.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР