Който ходи по криви пътеки – рязко ще падне. Навсякъде

...
Който ходи по криви пътеки – рязко ще падне. Навсякъде
Коментари Харесай

Иван Гешев: Който ходи по криви пътеки – рязко ще падне

„ Който върви по криви пътеки – внезапно ще падне. Навсякъде демократичните троцкисти, борещи се за интернационализъм (наричан в този момент глобализъм), вършат едно и също. Опитват се да овладеят правосъдната система и през нея да упражняват репресии върху политическите си съперници и недемократично да завземат политически позиции и власт. “ Това написа във фейсбук някогашният основен прокурор Иван Гешев.

„ Разликата обаче е, че в България унищожиха и овладяха правосъдната система и го вършат действително. В Съединени американски щати обаче има правова страна и не им се получава, макар че доста се стараят “, написа още той.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

Доналд Тръмп е нелегално отхвърлен от първичните избори в Колорадо. Това постанови Върховният съд на Съединени американски щати, без нито един глас срещу.
Нищо ново под слънцето. Навсякъде демократичните троцкисти, борещи се за интернационализъм (наричан в този момент глобализъм), вършат едно и също. Опитват се да овладеят правосъдната система и през нея да упражняват репресии върху политическите си съперници и недемократично да завземат политически позиции и власт. Разликата обаче е, че в България унищожиха и овладяха правосъдната система и го вършат действително. В Съединени американски щати обаче има правова страна и не им се получава, макар че доста се стараят.

Очевидно е, че от есента нормалността ще се завърне – първо в Съединени американски щати, а след това и при нас.
И който върви по криви пътеки – внезапно ще падне.

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Коментари.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР