Коя зодия е най-добра в секса? По какви изпълнения си

...
Коя зодия е най-добра в секса? По какви изпълнения си
Коментари Харесай

Как се държат зодиите в леглото

Коя зодия е най-хубава в секса? По какви осъществявания си падат в леглото представителите на другите зодиакални знаци? 
Овен
Овенът има мощна и магнетична персона. Той обича контролът да е в неговите ръце. Ако обичате да доминирате в леглото, той не е подобаващият човек. Овенът е припрян, от време на време дори себелюбив ухажор, което може да аргументи проблеми във връзката. Ако го хванете в подобаващия миг и въодушевление, ще изпитате висша приятност от горещата му пристрастеност.
Телец
Той е най-мъжественият представител на зодиака, което му дава голям полов заряд. Според някои дами, господата Телци са най-хубавите в леглото. Техният вкус за фамилиарност наподобява безконечен и се нуждаят от доста докосвания. Ако обичате преди играта и бавният секс, той е точният човек. За него положителната обич е като положителната храна – заслужава време, с цел да й се насладиш. Обикновено имат хубави гласове.
Близнаци
Кой е най-хубавият в леглото? Ако харесвате умни мъже, пробвайте с Близнаци. Те ценят интелекта и имат доста мощни умения за флирт. Близнаците могат да Ви подкосят краката с едно допиране. Начинът на мислене на Близнаците ги прави изобретателни любовници, тъй че няма по какъв начин да Ви е скучно с тях. Уверете се, че и Вие няма да ги отегчите, тъй като се нуждаят от чести промени и тръпка. Ако не им ги давате, може да стартират да се държат зле с вас
Рак
Най-емоционалният и сензитивен знак. Нуждаят се от нежно, любящо допиране, надълбоко прочувствена връзка и грижлив и предан сътрудник. Те вършат „ сладка “ и интензивна обич, само че в случай че загубите доверието им, ще спрат да поставят каквито и да е старания за Вашето наслаждение като възмездие.
Лъв
За множеството хора, това е най-хубавият ухажор в зодиака. В тях постоянно бушува изгаряща пристрастеност, което ги прави уверени и мощни в леглото. Те са дейни в спалнята и несъмнено имат усет към половите удоволствия.
Дева
Ако сте подготвени да сте целия свят за някого, Девата е Вашият човек. Той наподобява невъзмутим и спокоен, само че в действителност е доста сензитивен. Мъжът Дева наподобява характерен коцкар, само че истината е, че когато е влюбен, няма по-верен мъж от него. Те не си пасват с всеки в леглото. Само когато Девата е влюбена се грижи за удоволствието на другия. Обикновено Девата се влюбва в някого до живот.
Везни
В леглото Везната е нежна и деликатна. Изпълнени са с сантиментални стремежи, по тази причина бъдете търпеливи с тях и се пробвайте да извършите фантазиите им. За мъжа Везни сексът е едно от най-важните неща в живота му. Би направил всичко, с цел да задоволи половинката си. Обичат да опитват в секса.

 Най-забавните и нелепи реплики по време на секс Най-забавните и нелепи реплики по време на секс
Ceкcът e нeвeрoятнo уceщaнe, кoeтo ни ocтaвя бeз мирис и изглeждa кaтo пo филмитe. Тoй зaмъглявa cъзнaниeтo ни, кoeтo пък oт cвoя cтрaнa...
 Скорпион
Скорпионът е най-сексуалният знак от целия зодиак. За доста хора това значи, че това е най-хубавата зодия в леглото. Други пък могат да се почувстват манипулирани или използвани във връзка с секса. Скорпионът прави такива неща постоянно. Той e магнетична и неустоима персона и прави необикновен секс във физическия смисъл, само че от време на време може да усетите, че е прочувствено далечен.
Стрелец
Игрив и детски, Стрелецът е изобретателен ухажор. Те са необятно скроени що се отнася до опити в леглото. Двойствената им персона може да ги накара от време на време да са диви и буйни с някого за малко, и внезапно да пожелаят завършения с нови сътрудници. Не са доста непрекъснати, което ги прави подобаващи за неангажираща връзка.
Козирог
 Мъж с неестествен пенис си уреди свиждане с жрица на любовта за проба Мъж с неестествен пенис си уреди свиждане с жрица на любовта за проба
Девствеността на шотландец с неестествен пенис ще бъде отнета от неуспяла кандидатка за английския парламент, оповестява „ Индипендънт...
Козирогът нормално е малко по-резервиран и несъмнено не спи с всекиго. Не са склонни да опитват в леглото, само че за сметка на това са правилни и непрекъснати с колегата си.
Водолей
Тази зодия обожава физическото наслаждение и непредвидимите случки. Непокорният им дух си пада по странностите дори и в леглото.
Риби
Рибите оферират нежна връзка, стига да са намерили подобаващата си половинка. Използват секса като средство за помиряване много постоянно. Склонни са да са мързеливи и егоистични в леглото. Освен това са доста чувствителни, по тази причина внимавайте какво говорите за половите му благоприятни условия.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР