Коя от всички нередности около снимките с този автомобил прави

...
Коя от всички нередности около снимките с този автомобил прави
Коментари Харесай

Открийте грешките: Коя нередност тук е най-фрапантна?

Коя от всички нередности към фотосите с този автомобил прави най-голямо усещане?
Прочетете още
Читател на TrafficNews алармира за няколко забележими нарушавания, направени от лидерът на този лек автомобил. Снимките са снимани в тъмните часове на 19 февруари на паркинг на бул. „ Васил Априлов ” 100.

Първото очевидно нарушаване е, че автомобилът е паркиран на място за хора с увреждания, без да е разполагаем стикер за инвалиди, подложен на предния прозорец. Интересното в тази ситуация, че там има различен стикер, с който очевидно се цели да се респектират жители и проверяващи. Видно от изпратените фотоси, на предното стъкло е залепен пропуск за паркиране на длъжностен паркинг на Административен съд – Пловдив, която постройка се намира на ул. „ Иван Вазов ”.

Тук обаче идва и идната неправда – видно стикерът е законен и подписан от ръководителят на съда, само че той напълно не дава отговор на транспортното средство за което е публикуван. Разминаванията с въпросния автомобил, който го употребява са и в модела на колата, и в регистрационния номер. Според пропуща, автомобилът, който има право да стопира на паркинга на Административния съд в Пловдив е “MERCEDES GLC 250D ”. Също видно от фотосите, колата която употребява стикера е MERCEDES GLC 220D ”. Второто разминаване е в регистрационните табели на транспортните средства – стикерът е предопределен за варненски автомобил, а се употребява от пловдивски.

Несъмнено, в този случай, всеки един естествен жител би си задал най-малко два въпроса. Защо непознати коли употребяват пропуски, евентуално издадени за магистрати, с цел да имат достъп до паркинга на Апелативен съд – Пловдив и дават ли сходни пропуски право да се паркира тук-там, предопределени за хора с увреждания?

TrafficNews е подготвен да изслуша и другата позиция и моли съответните институции да създадат инспекция.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР