Коя го носи по-добре или коя изглежда по-нелепо? Маги Джанаварова

...
Коя го носи по-добре или коя изглежда по-нелепо? Маги Джанаварова
Коментари Харесай

Коя го носи по-добре? Маги Джанаварова се сравни с Inna в супер изрязан (и потресаващ) бански

Коя го носи по-добре или коя наподобява по-нелепо? Маги Джанаварова пита единствено първото, само че ние допълваме и последвалото, тъй като провокацията си има граници, които не би трябвало да се прекрачват. Певицата показа колаж на себе си и на румънската сензация Inna, а от фотото виждаме, че двете носят еднакъв бански.

Виж още: Късно ляга, а заран не може да стане: Дениз Йозджан не стопира с купоните до зори

Черен и супер изрязан, едвам прикриващ интимните елементи – в това се състои въпросното " облекло ", чиято цел е да бъде секси. Е, това е реализирано, само че като че ли Уилма от " Семейство Флинстоун " е поставила препаската, с цел да започва кариерата си в порно промишлеността на Бедрок сити. 

Банският може да е на много класна марка, да коства скъпо, само че това въобще няма значение. Свикнали сме да гледаме просташко облекло, тъй като в чалгата са царе да трансформират всичко скъпо в на ниска цена, а не противоположното.

Маги Джанаварова обаче не е известна с сходно държание и лъчение. Коя обаче го носи по-добре? Отговорът е един - нито едната, нито другата (sorry not sorry)!

Банският е просто нелицеприятен, само че признаваме, че Маги е направила грубо тяло, за което ѝ завиждаме. Сигурни сме обаче, че това лято на Свети влас и Слънчака ще забележим мацки, които да носят сходен бански костюм. Ако това се окаже по този начин, то съветваме девойките да са сигурни, че имат пресата на Джанаварова.

Виж още: Изненада! Джералдин и Сюзън от " Игри на волята " се събраха и направиха това

Изображение: https://www.instagram.com/magidjanavarova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР