Коя е тя Нора Недкова е Мис Плеймейт за 2017 година.

...
Коя е тя
Нора Недкова е Мис Плеймейт за 2017 година.
Коментари Харесай

ЧУДО! Нора Недкова спира да бръмчи, иска дете, оглежда се за мъж

Коя е тя

Нора Недкова е Мис Плеймейт за 2017 година. Родена е във Варна. На 28 години. Участва в редица тв формати.

Пред " България Днес " Недкова даде искрено изявление. В него Нора приказва за измените в живота си, за смисъла му и какво си пожелава за новата година.

- Нора, по какъв начин изкара празниците?

- По Коледа бях със фамилията си във Варна. За Нова година вървях в Банско с другари. Малко многообразие. Починах си, събрах сили.

- Каква година изпрати?

- Най-лошата в живота ми. Най-тежката и най-трудната. Преминах през доста трудности. Имах извънредно неприятен шанс в персонален проект. Нямах самообладание годината да завърши.

- Какво си пожелаваш за тази година?

- Да съм здрава най-много. Да сбъдна фантазиите си. Стартирам бизнес и желая да изпипам нещата. Малко се замотах около празниците. Пожелавам си и доста пътувания. След няколко седмици отпътувам с другари за Латинска Америка. Иска ми се през тази година да направя всичко, което не съумях през миналата. Да не помни неприятните моменти и да се трансфорат в невероятни през тази. Като цяло годината ми беше в застой. Бях в меланхолия. Не ми се случиха нещата, които желаех. Ала може би всеки претърпява и минава през такива стадии. Сериозно се замислих върху живота си. Опитах се да открия себе си. Разбрах, че би трябвало да сбъдна фантазиите си, без никой да ми оказва помощ. Сама би трябвало да се оправям и да ги преследвам. Когато бях младо момиче, все съм мислела, че всеки би трябвало да работи за мен. И че всичко иска ми се получава със размах. Но към този момент трансформирах мирогледа. Ще работя сама. Ще се развъртвам в професионалната сфера. Красотата е нещо хубаво, само че това не е постоянно. Дано още доста години съм красива. Вярвам, че тази година ще е моята.

- Какво ти се падна от баницата с шансове?

- (Смее се.) Нямах баница на вечерята за Нова година. Като се прибрах от Банско, първото нещо, което направих, бе да си подготвя баница. Вярвам доста в ориста. Моля се на Господ и на светци постоянно. Всяко едно предпочитание ми се е сбъднало. Падна ми се здраве. Освен това си поисквам и мъж. Време ми е към този момент. Приятелките ми се омъжиха, имат деца.

- Kакви дарове получи за Кoледа?

- Нищо по-специално. От години не ме интересуват подаръците. Когато бях по-малка, родителите ми се лимитираха в дарове, защото нямаха благоприятни условия. Сега нуждая се хората да ме обичат. Много другари ме оставиха. Мъже също. С годините разбрах, че крепко са ме употребявали. Затова отсях доста хора. Сега желая да имам същински другари, с които да извозвам празниците.

- Като заговорихме за дарове, кой е най-скъпият, който си получавала от мъж?

- Не съм жена, която си купува от най-хубавите и скъпи облекла. Пазарувам от посредствени магазини. Получавала съм доста дарове - и скъпи чанти, и други неща. Но най съм била щастлива от отмора. Това е било изненада. Преживяване, от което ми е останал спомен.

- В края на годината участва на финалния кръг на Формула 1 в Абу Даби. Фен ли си на моторните спортове?

- Емоцията е неповторима. Състезанието в Абу Даби е най-уникалното, на което съм била. Не мога да кажа, че съм тъкмо почитател. Всеки, който е ходил на надпревари от Формула 1, знае, че прекарването е необикновено. Всяка година съм в Монако за надпреварата там. Има доста хубави афтърпартита. Там се срещам с разнообразни хора. Общувам с тях. Създавам си контакти с хора от целия свят.

- Преди време се изявяваше в " Шоуто на Николаос Цитиридис ". Ще те забележим ли и тази година на дребния екран?

- Звънят ми понякога да отида да разясня разнообразни тематики. Николаос е доста позитивно момче. Той е една година по-млад от мен, само че е зрял. По принцип съм скептична за по-малки мъже. Но той е доста добър човек, който си прави отлично работата. Зареден е с доста позитивна сила. Желая му шанс, тъй като малкия екран има непозната от нови лица като него.

- Ти самата имаш ли упоритост да се развиваш в малкия екран?

- Артистичен човек съм. Обичам да съм в епицентъра, било то на скандал, или нещо друго. Но не желая да съм водеща, тъй като това е доста ангажиращо. Искам да имам свободно време. На 28 години съм. Имам още 2-3 години да съм млада и непокорна. Държанието ми преди беше радикално друго. Чак не мога да се виждам. Вече не съм подобен човек. Сега съм доста повече стъпила на земята. Не съм толкоз самоуверена.

- Поддържаш ли контакт с други плеймейтки?

- С всички съм в положителни, фамилиарни връзки. Със Светлана Гущерова съм другарка. С Жанета Осипова също. Много близка ми е и Анна-Мария Чернева.

- Сега е съвременно множеството плеймейтки и известни персони да оперират я носа си, я гърдите, я дупето. Ще се тунингова ли Нора Недкова?

- Искам да уточня, че нямам нито една промяна по тялото си! Навсякъде се написа и приказва по какъв начин Нора Недкова е изкуствена силиконка. Нямам силикон в гърдите. Всичките ми гаджета могат да потвърдят това. Искам да си сложа силикон, само че откакто родя. Още са ми добре гърдите. За други интервенции не мисля. Особено за дупето ми. То си е доста хубаво.

- Ваксинира ли се?

- Не още. Два пъти изкарах вируса. Първия път бях зле. Втория съвсем нямах признаци. За имунизацията ще изчакам още, може би след година. Пазя се, вардя и околните си. Ходя на всички места с маска. След Банско на Нова година над 10 мои другари са с ковид. Тествах се, негативна съм.

- Какво ще пожелаеш на читателите на " България Днес "?

- Да са здрави най-много. Да имат сполучлива година. И да живеят живота си, тъй като по тази причина сме на този свят.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР