Кой в момента най-малко говори? Прокуратурата. Виждате ли някакво лице

...
Кой в момента най-малко говори? Прокуратурата. Виждате ли някакво лице
Коментари Харесай

Йордан Лечков пита за Кметгейт: Като не се докаже, кой в прокуратурата ще е отговорен?

Кой сега минимум приказва? Прокуратурата. Виждате ли някакво лице – единствено представител. Много постоянно след това като съдим страната, явява ли се прокурорът, поради който се съдим? Губи ми се персоналната отговорност. Така някогашният кмет на Сливен и част от националния тим по футбол, спечелил бронзови медали на Световното състезание по футбол през 1994 година Йордан Лечков разяснява следващата интензивност на прокуратурата на тематика " длъжностно заграбване " от кметове.
Лечков зададе елементарния въпрос – откакто има нарушавания отпреди години, къде са били институции като прокуратурата. Прокуратурата от дълго време се е трансформирала в бухалка на властимащите, безапелационен беше героят от САЩ’94.
Все отново Лечков позволи да има нарушавания от страна на кметовете на Созопол, Златица и Стрелча, само че сподели и следното – на Запад като има обвиняване, 99% е несъмнено, че си наказан, в България въобще не е по този начин. Трябва да има лице при държавното обвиняване, когато се окаже, че обвиняването не коства, е тезата на някогашния сливенски кмет.
Цветовете от дълго време ги няма, по ползи стават нещата. Нека да приказваме за избора на началник на полицията, на областен прокурор, тъй наречените, продължи Лечков и посочи: „ Мантрата е, че от самостоятелния кмет нищо не зависи”, като я дефинира за нещо безусловно погрешно. Той даде образци, че по негово време е имало гонене на доста кметове, с изключение на него и нищо не се е случило най-после в съда.
Законите не са неприятни, в случай че почнем да ги съблюдаваме. Ако поне се обосноваваме за какво вършим някаква работа и съблюдаваме разпоредбите, нещата ще се усъвършенстват, счита някогашният ни национал.
Същевременно Лечков сподели, че е спечелил всички заведени против него каузи и в този момент води каузи против страната в търсене на обезщетение. Той не посочи защо обезщетение/какви компенсации става въпрос, а единствено описа, че по това време, когато са тръгнали обвинявания и каузи против него, е бил член на комисия към УЕФА и поради това я е напуснал. Сега кой ще ми възвърне престижа - не става въпрос за пари, попита той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР