Кой шпионира Белия дом и Пентагона? Севернокорейският лидер получи снимки

...
Кой шпионира Белия дом и Пентагона? Севернокорейският лидер получи снимки
Коментари Харесай

Кой шпионира Белия дом и Пентагона? Севернокорейският лидер получи снимки от сателита, който изстреля след помощта на Русия

Кой шпионира Белия дом и Пентагона? Севернокорейският водач получи фотоси от спътника, който изстреля след помощта на Русия. Медиите в Северна Корея оповестиха, че Ким Чен Ун е прегледал фотоси на Белия дом и Пентагона. Както и на  американските самолетоносачи във военноморската база Норфолк.

Изображенията са направени от първия шпионски спътник, който Северна Корея сполучливо изведе в орбита предходната седмица.

Ройтерс показва, че задачата на този спътник е да следи придвижванията на американските и южнокорейските военни сили.

След изстрелването севернокорейските държавни медии оповестиха, че спътникът е снимал градове и военни бази в Южна Корея, Гуам и Италия. Както и  американската столица Вашингтон.

Пхенян до момента не е разгласил нито едно от тези изображения. А остави анализатори и непознати държавни управления да разискват действителните благоприятни условия на спътника.

Северна Корея изстреля шпионския спътник след два несполучливи опита.

Разузнавателната работа на Южна Корея разгласи, че “след срещата на върха ” сред съветския президент Владимир Путин и севернокорейския водач Ким Чен Ун през септември, Северна Корея е предоставила на Москва проект и данни за първото и второто изстрелване на спътник.

Русия проучва данните и съобщи противоположна връзка на Северна Корея.

Още вести четете в секция Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР