Кой не обича да му е сладичко? Десертите са нещо,

...
Кой не обича да му е сладичко? Десертите са нещо,
Коментари Харесай

Лесни бисквитени торти рецепти

Кой не обича да му е сладичко? Десертите са нещо, което съумява да задоволи потребността ни за сладко. Те ни подтикват към това да ги похапнем на драго сърце и да желаеме още и още.

Не всеки обаче е последовател на домашно приготвените сладкиши. Причината за това е времето, което е нужно да влагаме, с цел да се получат те.
Днес обаче сме ви подготвили няколко предписания за извънредно лесни и вкусни бисквитени торти, които ще сътворите за нула време.
Ето какви са те:
Бисквитена торта с шоколад и банан
Истинска еуфория за вкусовите рецептори. Гарантирано ще тънете в приятност, до момента в който приготвяте кулинарното прелъщение.
Продуктите, които са нужни за изработката на десерта, са следните:
Пакет елементарни бисквити или такива, подобаващи за бисквитена торта;
Литър мляко;
Няколко лъжици течен шоколад;
Банан;
Захар;
Нишесте или различен крем по желание.

 Това са съставките, които са нужни за изработката на една извънредно вкусна бисквитена торта. Времето за подготвяне е към 30 минути, според от темпото.
Нужно е на първо време да се заемете с изработката на крема. Придържайте се към напътствията, изписани върху опаковката му. Имате два разновидността – да го приготвите с мляко или с вода. Гарантираме, че млечният е доста по-вкусен.
След като консистенцията е идеално гладка и гъста, можете да преминете към редене на бисквитите. Предварително ги потапяйте в топло мляко с лъжичка мед, разтворена в него.
Подредете етажи и сред всеки обособен ред застилайте с крем, няколко лъжици шоколад и кръгчета банан.
За край прибавете захарни украшения или пресни плодове. Тази торта ще се хареса на цялото ви семейство и след часове няма да има следи от нейното битие.
Бисквитена торта с крем маскарпоне
Лесен и апетитен десерт, който ще омагьоса дребни и огромни.
Нужни са ви следните артикули:
 Вкусна торта с подготвени блатове Вкусна торта с подготвени блатове
Времето, в което живеем предлага някои удобства на домакините и едно от тях са готовите блатове за торта. Ето по какъв начин да създадем и крем к...
1 кутия сирене маскарпоне;
1 пакет и половина елементарни бисквити;
1 пакет какаови бисквити;
200 гр сладкарска сметана;
1 ванилия;
3 с. л. пудра захар;
 Лесна бананова торта без печене Лесна бананова торта без печене
Ако желаете да приготвите нещо сладко, само че все не ви остава време, нашето предложение е тъкмо за вас. Предлагаме ви рецепта за бананова т...
200 гр течен шоколад;
200 гр прясно мляко за размразяване на бисквитите.
Самото й подготвяне е като детска игра. За да е още по-забавно, бихте могли да включите и малчуганите в сглобяването на тортата.
Най-напред разбийте с миксер маскарпонето, ванилията и пудрата захар. Шоколадът се разтопява на водна баня, а какаовите бисквити се натрошават в миксер.
Подреждате ред бисквити, ред крем, ред натрошени какаови бисквитки и от горната страна заливате с шоколад. Направете толкоз етажи, колкото продуктите разрешават. За да се получи още по-голям лукс, поръсете с филирани бадеми.
Пригответе се за същинска детонация от усети!

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР