Кой натиска бутона на Корнелия Нинова?, попита депутатът от ИТН

...
Кой натиска бутона на Корнелия Нинова?, попита депутатът от ИТН
Коментари Харесай

ИТН: Кой натиска бутона на Корнелия Нинова?

" Кой натиска бутона на Корнелия Нинова? ", попита депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов пред публицисти в Народно събрание. Депутатът изясни, че през днешния ден в зала е трябвало да се гласоподава краткотрайна комисия, която да проверява заплашването на министъра на електронното ръководство Александър Йоловски.
 
" Делян Пеевски се закани да се сътвори краткотрайна комисия, която да проверява офанзивите против господин Йоловски. Такова нещо обаче не се случи, аз си го изяснявам на база някаква сделка в сглобката. Днес обаче сутринта на председателски съвет още веднъж се изкоментира тази тематика. ГЕРБ и Движение за права и свободи не гласоподаваха в зала, само че по-интересен беше вотът на Българска социалистическа партия. Те се въздържаха, те са част от опозицията. Тук въпросът е кой натиска бутона на Корнелия Нинова? ", съобщи Балабанов.
 
Има Такъв Народ разясниха и днешното писмо на Делян Пеевски към министър-председателя Денков, в който ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи го подлага на критика за оправянето със зимната конюнктура и го назовава онлайн министър председател.
 
" Това са думи на настоящия министър-председател към този, който играе фасадна роля в Министерски съвет ", сподели Балабанов. Той съобщи, че приказва за това с омерзение.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР