Кой е Стефан Янев, че да предлага национална позиция?Уважаеми господин

...
Кой е Стефан Янев, че да предлага национална позиция?Уважаеми господин
Коментари Харесай

КОЙ Е СТЕФАН ЯНЕВ, ЧЕ ПРЕДЛАГА НАЦИОНАЛНА ПОЗИЦИЯ? ТОВА, КОЕТО НАРИЧА „УЧЕНИЕ“, ВЪВ ВОЕННОТО ДЕЛО СЕ НАРИЧА „МАНЕВРИ“. НЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!

Кой е Стефан Янев, че да предлага национална позиция?

Уважаеми господин Радев, приятели и другарки. Зная, че вас Конституцията не ви интересува и никой не се съмнява в това, само че най-малко спазвайте административната йерархията и произлизащата от нея подготвеност. В този миг господина Янева заема поста „министър на отбраната“. Това е политическа служба, не експертна в министерството и неговата подготвеност стига едвам до Министерство на защитата! Дано ме разберете.

Националната позиция би трябвало да се създаде от начало до дъно в постройката на Парламента на Република България. Никъде другаде. В противоположен случай се продължава остарялата традиция отговорност да се поема от „нисшите чинове“, а същински виновните да останат недокоснати от отговорността си. Това не е връщане на правовата страна, а възкресяване на борисовата кочина. Не това обещавахте преди изборите, мисля! Но това се случва.

Освен това, присъединяване на България с какъвто и да бил брой бойци, даже да е единствено един, слага страната в интернационално правно състояние на боен агресор по отношение на Русия, наедно с всички останали войски.

Това, което Стефан Янев назовава „учение“, във военното дело се назовава „маневри“. Няма потребност да заблуждават българските жители, по-добре намерено да им кажат, че решението на президента Радев и държавното управление е България да взе участие във военните маневри с 1000 боеца първаначално. След часове, броя и единиците се повишават, по отношение на степента на военна опасност за Украйна. В случай на спор, ще се включи и целия капацитет на българските въоръжени сили. Така се приказва!

И на всички ще им стане ясно в какво ни забърквате под анестезия.

Николай Марков
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР