Кой е казал, че не можете да срещнете любовта и

...
Кой е казал, че не можете да срещнете любовта и
Коментари Харесай

Ръководство за любов в зряла възраст

Кой е споделил, че не можете да срещнете любовта и в зрелост? Всичко това е стар метод на мислене, който би трябвало оптимално бързо да преборите, с цел да бъдете щастливи. Независимо дали по този начин и не сте намерили човек до себе си или пък сте претърпели бракоразвод, в никакъв случай не е късно да се влюбите.

Ето и няколко потребни съвета от нашето управление за любовта в зрелост:

Избягвайте запознанства, до момента в който се развеждате

Избягването на запознанства по време на бракоразвод може да бъде потребен избор по няколко аргументи. На първо място, то ви дава нужното време да се концентрирайте върху самия развой на бракоразвод. Разводът е забележителен житейски преход, който постоянно води до прочувствени разтърсвания и правни затруднения.

Отдръпването от запознанствата през този интервал може да ви помогне да се справите с тези провокации по-ефективно, като ви подсигурява, че сте прочувствено подготвени да продължите напред, когато настъпи подобаващият миг.

Второ, избягването на запознанства по време на бракоразвод може да ви помогне да избегнете евентуални правни затруднения. В някои юрисдикции запознанствата преди завършването на развода могат да усложнят правосъдното произвеждане и да обиден въпроси като попечителството над децата и подялбата на имуществото.

 Ръководство за обич в зрелост Ръководство за обич в зрелост

Уверете се, че и двамата сте подготвени да се срещате в зрелост

Да се уверите, че и вие, и вашият евентуален сътрудник сте подготвени да се срещате, изключително когато обмисляте да се срещате в зрелост след бракоразвод или да водите независим живот, е съществена стъпка, която може да бъде от огромна изгода за вашите запознанства. Тя оказва помощ да се сътвори солидна основа за здрава и пълноценна връзка.

В по-зряла възраст постоянно идвате с житейски опит, отговорности и прочувствен багаж. Гарантирането, че и двете страни са прочувствено излекувани и подготвени за нова глава, свежда до най-малко риска от преместване на нерешени проблеми в нова връзка.

Това координиране на готовността основава предпоставки за по-равностойно партньорство в зрелост, при което и двамата сътрудници могат да влагат времето и силата си в построяването на връзка. Тя ще е учредена на същинска съгласуемост, споделени полезности и общи цели в действителния живот, което в последна сметка усилва възможностите за сполучлива връзка.

Не бързайте с представянето на колегата пред децата си

Не бързайте да представяте новия си сътрудник на децата си, изключително в зрелост. Това може да бъде умен и деликатен метод, който е от изгода както за вас, по този начин и за фамилията ви. Той оказва помощ за по-плавното и последователно пригаждане на децата ви, като им дава нужното пространство и време да се оправят с тази забележителна смяна.

Като представяте колегата си последователно, давате опция на децата си да го опознаят по по-малко плашещ и претоварващ метод. Това може да спомогне за построяването на доверие и комфорт с течение на времето, което ще улесни децата ви да одобряват новия сътрудник като част от живота си.

 Ръководство за обич в зрелост Ръководство за обич в зрелост

Доверете се на духа си

Когато става въпрос за запознанства в зрелост, доверието в интуицията е превъзходен инструмент. На този стадий от живота си евентуално сте натрупали голям брой опит и прозрения, които биха могли да подобрят способността ви да преценявате хората и събитията. Инстинктите ви служат като благонадежден лидер, който ви оказва помощ да вземате осведомени решения и да избягвате евентуални клопки в зрелост

Когато се срещате, те могат да ви предизвестяват за червени флагове или интуитивно да алармират по кое време една връзка е същинска. Доверието в инстинктите ви разрешава да се ориентирате в играта на запознанства с по-голяма убеденост и достоверност, като ви оказва помощ да вземате решения, които наподобяват съвместими с вашите полезности и дълготрайни цели.

 зрелост Ръководство за обич в зрелост

Кажете какво желаете и какво очаквате

Ясното изложение на това, което желаете и очаквате в една здрава връзка в зрелост, е жизненоважен метод при запознанствата. На този стадий от живота си вие по-добре разбирате личните си потребности и стремежи, а откритостта във връзка с тях ви оказва помощ да установите здравословна връзка през цялото време. Това понижава риска от недоразумения и разминавания с евентуалните сътрудници.

Като заявявате упованията и желанията си, можете да привлечете хора, които са на една и съща вълна и споделят сходни цели. Освен това този прелиминарен метод предизвиква открития разговор и ви разрешава да прецените дали даден човек е съчетаем с вашето виждане за връзка.

Както виждате, не е ужасно да потърсите любовта и в зрелост. Просто би трябвало да сте деликатни и да не повтаряте грешките, които сте допускали в предишното си. В последна сметка всеки заслужава да е благополучен, вие също!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР