Ковид кризата „Заварихме един модел, който беше функция на колко

...
Ковид кризата „Заварихме един модел, който беше функция на колко
Коментари Харесай

Премиерът: Махаме зеления сертификат при 60% ваксинация или под 5% заетост на интензивните легла

Ковид рецесията

„ Заварихме един модел, който беше функционалност на какъв брой са заболели на 100 хиляди и на тази база страната би трябвало да реши дали да затваря стопанската система, учебните заведения и така нататък Ние взехме решение да създадем един модел, който е функционалност на най-критичния фактор в здравната ни система и да управляваме коронавирус рецесията през него. Това са интензивните кревати и тяхната управляемост. Така ние управляваме коронавирус рецесията в най-голямата вълна без действително за има доста строги ограничения на стягане така и така да се е отразило отрицателно на опцията заболели хора да имат достъп до интензивни кревати “, изясни Петков и отсече: „ Имаме проект, без значение какъв брой е яростен “. От думите му стана ясно, че има голямо доверие на съветника си по здравни въпроси проф. Радка Аргирова.

Похвали за Сербезова

„ След нещастието, която се случи с дамата във Враца, съм удовлетворен от реакцията на здравния министър проф. Асена Сербезова. Тя незабавно направи цялостна инспекция. На базата на тази инспекция незабавно се взимат ограничения за всички Спешни отделения “, разяснява министър-председателят.

Илюзиите на ръководството

„ Първата заблуда, с която се разделих, откогато сме в ръководството е, че имаме 100 дни успокоение като ново държавно управление. Оказа се, че нямахме нито един подобен ден. Хубавото е, че тимът е стимулиран да реши всички рецесии “, съобщи той.

Очаквайте детайлности!
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР